Bugun...
SON DAKİKA

GÜÇLÜ TÜRKİYE PARTİSİ’NDEN FATMA ŞAHİN ÖZDEMİR: "HAYVAN HAKLARI İÇİN ETKİLİ POLİTİKALAR ŞART" - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

Güçlü Türkiye Partisi Emekçi Kadın Hakları Koruma Başkanı Fatma Şahin Özdemir, 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Gününde yaptığı açıklamalarla hayvan hakları konusuna dikkat çekti.
facebook-paylas
 Tarih: 04-10-2024 16:56:00

GÜÇLÜ TÜRKİYE PARTİSİ’NDEN FATMA ŞAHİN ÖZDEMİR:

Özdemir, hayvan hakları konusunda mevcut koruma politikalarının yetersiz olduğunu vurgulayarak, daha etkin adımlar atılması gerektiğini ifade etti.

HAYVAN HAKLARI KONUSUNDA YENİ DÜZENLEMELERE İHTİYAÇ VAR

Fatma Şahin Özdemir, hayvanlara yönelik şiddet, ihmal ve kötü muamelelerin hala bir sorun olarak devam ettiğini belirterek, "Hayvan haklarının korunması için daha etkili ve kararlı politikalar geliştirilmesi gerekiyor" dedi. Mevcut yasaların caydırıcı olmaktan uzak olduğunu, bu nedenle de hayvanların korunmasında yetersiz kaldığını dile getirdi.

KADIN HAKLARI MÜCADELESİNDEN HAYVAN HAKLARINA DESTEK

Özdemir, kadın hakları mücadelesinden edindikleri deneyimleri hayvan hakları alanına da taşıyarak, toplumda farkındalık yaratmayı amaçladıklarını belirtti. "Adalet, her canlının hakkıdır. Hayvanlara da adalet sağlanmalı" diyerek çağrısını güçlendirdi.

UMUT VE MÜCADELE

Dünya Hayvanları Koruma Günü'nü umut ve mücadele ile karşıladıklarını ifade eden Özdemir, hayvan hakları konusunda daha caydırıcı düzenlemelerin yapılmasının şart olduğunu söyledi. 

Son olarak, "Her canlının eşit yaşam hakkına sahip olduğu bir dünya için mücadelemizi sürdüreceğiz" diyerek sözlerini noktaladı.

Etiketler
  Kaynak: internethaberajansi.com.tr

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Ekrem İmamoğlu Kemal Kılıçdaroğlu karşısında aday olur mu?
  NAMAZ VAKİTLERİ
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI