Bugun...

GÜRSOY: "HALKA HİZMETTE AKP'Lİ BAKANLAR GİBİ MANGAL YAKMAYI SEÇMİYORUZ!" - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

Cumhuriyet Halk Partisi Altınordu İlçe Başkanı Bulut Gürsoy, CHPli belediyelerin ekonomik sıkıntılara bir damla su serpmek adına çözüm olarak hayata geçirdiği Kent Lokantası projelerini değerlendirdi.
facebook-paylas
 Tarih: 25-09-2024 09:00:00

GÜRSOY:


Gürsoy, mangal başında poz veren Bakanlara tepki gösterdi. 

Altınordu Belediyesi tarafından hizmete açılan Kent Lokantası açılışına katılan Gürsoy, "Her zaman   imkânlar dahilinde halkımızın yararına çalışacağız" diyerek, bu uygulamanın önemine vurgu yaptı. 

Altınordu Belediyesi tarafından başlatılan Kent Lokantası uygulaması, ekonomik sıkıntılara bir damla su sermek adına hayata geçirildi.

 Kaliteli yemeğin uygun fiyatlarla ve hijyenik bir ortamda sunulması hedefleniyor.

 Gürsoy, "Altınordu Belediyemizin kaliteli yemeğin ekonomik fiyatlara hijyenik bir ortamda tüketilebileceği Kent Lokantası uygulaması vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun" ifadelerini kullandı.

Kent Lokantaları, özellikle dar gelirli ailelere destek olma ve sosyal yardımları artırma amacı taşıyor. Gürsoy, bu tür sosyal sorumluluk projeleriyle vatandaşların yanında olmaya devam edeceklerini belirtti. 

Gürsoy ayrıca: "Bu tarz projelerin başarısı, ekonomik zorlukların aşılması noktasında Cumhuriyet Halk Partisi'nin iktidar öncesi attığı önemli bir adımdır. AKP'li Bakanlar gibi mangal yakamayan halka hizmet ediyoruz. Hiç şüphe yok ki halkımız mangal başı parti görüntüleri veren AKP'li bakanların değil kendisini düşünenlerin iktidara gelişine karar verecektir" dedi.

Etiketler
  Kaynak: internethaberajansi.com.tr

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Ekrem İmamoğlu Kemal Kılıçdaroğlu karşısında aday olur mu?
  NAMAZ VAKİTLERİ
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI