Bugun...
SON DAKİKA

Hatay Hepimizin Şahsi Meselesidir. - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Payas İlçe Başkanı Erdinç Keskin, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve Tarihi Kentler Birliği Başkanı Mansur Yavaş ile Sarıyer Belediye Başkanı Mustafa Oktay Aksu’nun Hatay’a gerçekleştirdiği ziyaret hakkında açıklamalarda bulundu. Keskin, bu ziyaretin Hatayın yeniden ayağa kaldırılması için önemli bir adım olduğunu vurguladı.
facebook-paylas
 Tarih: 04-10-2024 15:35:00

Hatay Hepimizin Şahsi Meselesidir. - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

"Hatay'ımızı Yeniden Ayağa Kaldıracağız"

Başkan Keskin, Hatay’ın yeniden inşası ve güçlendirilmesi için yapılan çalışmalarda CHP'nin her zaman ön planda olduğunu belirterek, "Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mansur Yavaş ve Sarıyer Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Oktay Aksu, Hatay’ımıza gelerek bizlere önemli destek verdiler. İl Başkanımız Sayın Hakan Tiryaki, 27. Dönem Milletvekilimiz Sayın İsmet Tokdemir, Defne Belediye Başkanımız Sayın Halil İbrahim Özgün, ilçe başkanlarımız, il yöneticilerimiz, Kadın ve Gençlik Örgütlerimizle birlikte değerli başkanlarımızla buluşarak fikir alışverişinde bulunduk. Hatay'ımızı yeniden ayağa kaldırmak adına büyük bir sorumluluk taşıyoruz ve bu süreçte değerli başkanlarımızın yanımızda olması bizlere büyük bir güç verdi" dedi.

"Hatay İçin Ortak Çalışma ve Dayanışma"

Başkan Keskin, Hatay’ın yaşadığı zorlukları aşmak ve kenti yeniden inşa etmek adına yapılan çalışmalarda dayanışmanın ve iş birliğinin önemine dikkat çekti. “Hatay hepimizin şahsi meselesidir. Bu kenti ayağa kaldırmak, geçmişte yaşadığı acıları unutturmak ve halkımızın hak ettiği hizmetleri sunmak bizim için bir onur meselesidir. Bu amaç doğrultusunda Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Mansur Yavaş ve Sarıyer Belediye Başkanımız Mustafa Oktay Aksu’nun katkıları, desteği ve gerçekleştirdikleri ziyaretler çok değerlidir” diye konuştu.

Keskin, Hatay halkının zor zamanlarında yanında olan, kente yönelik hizmetleriyle destek veren tüm belediye başkanlarına ve partililere teşekkür ederek, “Bugüne kadar bize vermiş oldukları desteklerden dolayı Mansur Yavaş ve Mustafa Oktay Aksu başkanlarımıza yürekten teşekkür ediyoruz. Hatay’ı yeniden ayağa kaldıracak ve bu toprakların hak ettiği refahı sağlayacağız. Bu inançla, Hatay halkı olarak birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

"Dayanışma ve Birlik İçerisinde Hatay'ı Güçlendireceğiz"

CHP Payas İlçe Başkanı Erdinç Keskin, Hatay için yürütülen dayanışma çalışmalarının sadece Hatay için değil, Türkiye’nin dayanışma ruhunun en güzel örneklerinden biri olduğunu belirtti. “Bu dayanışma ve birlik ruhu ile Hatay’ı yeniden güçlendirecek ve tüm Türkiye'ye örnek bir mücadele sergileyeceğiz” diyerek sözlerini tamamladı.

Etiketler
  Kaynak: internethaberajansi.com.tr

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Ekrem İmamoğlu Kemal Kılıçdaroğlu karşısında aday olur mu?
  NAMAZ VAKİTLERİ
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI