Bugun...

İl Başkanı Karadağ’dan Sert Tepki: "Urfa Bizimle Gelişecek, Değişecek!" - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

“ŞANLIURFA HİZMETSİZLİĞE MAHKUM EDİLMİŞ DURUMDA”
facebook-paylas
 Tarih: 22-10-2024 11:07:00

İl Başkanı Karadağ’dan Sert Tepki:

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Şanlıurfa İl Başkanı Ferhat Karadağ, son bir haftadır il ve ilçe teşkilatlarıyla birlikte CHP Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Tanal öncülüğünde Şanlıurfa’yı karış karış gezerek kentin tüm sorun ve eksikliklerini yerinde tespit ettiklerini ve kamuoyuna taşıdıklarını vurguladı. Karadağ, “Şanlıurfamız maalesef yerelde ciddi bir hizmet eksikliği yaşıyor, kent adeta bir harabeye dönmüş durumda. Bu durumun sorumluları ise ortada yok!” dedi.

“HİZMET GETİRDİĞİMİZDE KİMLER NEDEN RAHATSIZ OLUYOR?”

CHP Şanlıurfa İl Başkanı Ferhat Karadağ, saha çalışmalarının bazı kesimleri rahatsız ettiğini belirtti. Karadağ, "Biz sahaya inip Şanlıurfa’nın sıkıntılarını ortaya koyduğumuzda, yerel yöneticilerin yerine gazeteci kılığında bazı belediye çalışanları karşımıza çıkıyor. Bu şahıslar, asıl muhatap olması gereken yöneticiler yerine, bir gazeteci maskesiyle CHP Şanlıurfa il örgütümüze ve Milletvekilimiz Mahmut Tanal’a saldırıyorlar” şeklinde konuştu.

“URFA'NIN GELİŞMESİNDEN KORKUYORLAR”

Karadağ, Şanlıurfa’nın kalkınmasından korkan çevrelerin olduğunu vurgulayarak şunları ifade etti: “Biz, Şanlıurfa’yı daha yaşanabilir bir kent haline getirmek için çalışıyoruz. Fakat bu durum, bazı çıkar çevrelerini rahatsız ediyor. Urfa gelişirse, Urfa’ya hizmet gelirse, liyakatli insanlar tarafından yönetilirse, bu (sözde) gazeteciler mevcut yöneticilerin tetikçiliğini yapamaz hale gelir ve işsiz kalırlar. Urfa’nın gelişmesi sizin işlerinizi bozar çünkü mevcut düzenden besleniyorsunuz. Bizimle birlikte Urfa gelişecek, değişecek ve daha güzel bir şehir olacak.”

“CHP URFA’NIN SORUNLARINI GÜNDEME TAŞIMAYA DEVAM EDECEK”

Karadağ, CHP’nin Şanlıurfa’daki sorunları gündeme taşımaya devam edeceğini ve kentteki hizmet eksikliğini gidermek için mücadele edeceklerini vurguladı. "Bizler Urfa’nın hak ettiği hizmeti alması için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Urfa’yı harabe haline getiren zihniyeti değiştirecek ve kenti kalkındıracağız” dedi.

CHP Şanlıurfa İl Başkanı Ferhat Karadağ, açıklamasının sonunda Urfa halkına seslenerek, “Sizlerin desteğiyle Urfa’yı hak ettiği noktaya taşıyacağız. Şanlıurfa'nın kaderini değiştirmek ve halkımızın hak ettiği hizmetleri almak için var gücümüzle çalışacağız” ifadelerini kullandı.

Etiketler
  Kaynak: internethaberajansi.com.tr

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Ekrem İmamoğlu Kemal Kılıçdaroğlu karşısında aday olur mu?
  NAMAZ VAKİTLERİ
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI