Bugun...

İRFAN UZUN: "ADALET BİRLİK PARTİSİ İLE TARIMDA DEVLET DEVRİMİ YOLDA!" - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

Adalet Birlik Partisi Genel Başkanı İrfan Uzun, Türkiyenin tarım alanında yeni bir döneme gireceğini ifade etti.
facebook-paylas
 Tarih: 02-10-2024 19:35:00

İRFAN UZUN:

Uzun, partisinin iktidarında, yalnızca eğitimde değil, tarımda da devrim niteliğinde politikaların hayata geçirileceğini belirtti. “Ülkemizi tarımda dışa bağımlılıktan kurtaracak, çiftçilerimizi yeniden ayağa kaldıracak devrim niteliğindeki tarım politikalarımızla halkımıza güçlü ve sürdürülebilir bir üretim modeli sunacağız” diyen Uzun, iktidara gelir gelmez tarımda çöküşe ve ithalat bağımlılığına son vereceklerini vurguladı.

ÇİFTÇİMİZİN ÜZERİNDEKİ YÜKÜ KALDIRIYORUZ: MAZOT, GÜBRE, SU VE ELEKTRİK ÜCRETSİZ!

İrfan Uzun, çiftçilerin yıllardır borç batağına sürüklendiğini, yüksek maliyetlerin üretim yapamaz hale getirdiğini belirterek, “Adalet Birlik Partisi iktidarında, çiftçimize MAZOT, GÜBRE, SU ve ELEKTRİK tamamen ÜCRETSİZ sağlanacak. Artık çiftçimiz üretecek, kazanacak ve Türkiye'yi doyuracak” ifadelerini kullandı.

KOOPERATİFLEŞMEYLE ARACILAR DEVREDEN ÇIKACAK, HALKIMIZ KAZANACAK!

Uzun, “ARACILARA DUR DİYORUZ!” diyerek, üretici ve tüketici arasındaki fırsatçı aracılara son vereceklerini, güçlü kooperatiflerle çiftçilerin ürünlerini doğrudan tüketiciye ulaştıracağını söyledi. “Ne çiftçimiz zarar edecek ne de halkımız pahalı gıdaya mahkum kalacak. ARACILAR KAZANMAYACAK, HALK KAZANACAK!” dedi.

RİSKLERE KARŞI TAM GÜVENCE: SİGORTA PROGRAMLARIYLA ÇİFTÇİMİZE KALKAN OLUYORUZ!

Çiftçilerin emeğini tehdit eden doğal afetler ve piyasa dalgalanmalarına karşı devlet destekli sigorta programlarını genişleteceklerini belirten Uzun, “Primlerin tamamını DEVLET KARŞILAYACAK. Artık çiftçimiz yalnız değil! Devlet her an çiftçimizin arkasında olacak” dedi.

MODERN TARIM TEKNOLOJİLERİYLE ÜRETİM GÜCÜ ARTACAK!

Tarımda geri kalmış yöntemleri geride bırakacaklarını ifade eden Uzun, “Adalet Birlik Partisi, MODERN TARIM TEKNOLOJİLERİ, AKILLI SULAMA SİSTEMLERİ ve DİJİTAL TARIM UYGULAMALARI ile üretim gücünü katlayacak. Türkiye, kendi kendine yeten bir tarım devi olacak!” şeklinde konuştu.

İTHALATA SON, YERLİ ÜRETİM BAŞLIYOR!

Uzun, tarım politikalarının yerli üretimi destekleyeceğini belirterek, “Yıllardır dışa bağımlı tarım politikalarıyla Türkiye’yi İTHALATA MAHKUM EDEN anlayışa dur diyoruz! İktidarımız da YERLİ TOHUM KULLANIMI teşvik edilecek,” dedi.

ADALET BİRLİK PARTİSİ İLE TÜRKİYE'NİN TARIMI YENİDEN DOĞACAK!

Son olarak, “Bu ülkenin çiftçisi EMEKLERİNİN KARŞILIĞINI ALACAK, halkımız ise KALİTELİ, UCUZ VE YERLİ ürünlere ulaşacak. Adalet Birlik Partisi’nin tarım modeli, Türkiye’nin tarımsal potansiyelini yeniden ayağa kaldıracak.Halkımızın refahı ve üreticimizin geleceği için Adalet Birlik Partisi iktidara yürümektedir. TARIMDA DEVRİME HAZIR OLUN!" dedi.

Etiketler
  Kaynak: internethaberajansi.com.tr

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Ekrem İmamoğlu Kemal Kılıçdaroğlu karşısında aday olur mu?
  NAMAZ VAKİTLERİ
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI