Bugun...

Kadın Partisi Genel Başkanı Benal Yazgan: "Kadına Yapılan Her Türlü Yanlışın Karşısında Olacağız" - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

Kadın Partisi Genel Başkanı Benal Yazgan, Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbaya yönelik iftiralara sert tepki göstererek, bu tür çirkin saldırılara karşı kadın dayanışmasının önemine vurgu yaptı. Yazgan, partiler farklı olsa da bir kadına yapılan yanlışın tüm kadınlara yapıldığını belirterek, Gülşah Durbaya destek mesajı verdi.
facebook-paylas
 Tarih: 06-10-2024 21:21:00

Kadın Partisi Genel Başkanı Benal Yazgan:

"O Bir Kadın, O Bir İnsan"

Benal Yazgan, Gülşah Durbay’ın yayımladığı videoya atıfta bulunarak, "Gülşah hanım harika bir video çekmiş. Gencecik bir kadına sırf parti içi rekabette öne geçmek için iftira atarak, aslında tüm kadın politikacılara kirli dilleriyle sopa gösterenlere gereken dersi vermiş. Kendisine acil şifalar diliyor ve sevgiyle kucaklıyorum" dedi.

"Kadın Olmak Zor, Siyasetçi Kadın Olmak Daha Da Zor"

Yazgan, Gülşah Durbay'a yönelik çirkin iftiraların kendisini üzdüğünü ifade ederek, bu coğrafyada kadın olmanın, özellikle de siyasetçi ve başarılı bir kadın olmanın daha da zor olduğuna dikkat çekti. "Kendi kişisel hırsları için her türlü iftirayı atan ve kötülüğü yapanlarla mücadele etmek zorunda kalıyorsunuz. Namusluların namussuzlardan daha cesur olması gerektiğini bilseniz de, bazen en zor özel koşullarınızda bile açıklama yapmak zorunda kalıyorsunuz" şeklinde konuştu.

"İyilik ve Güzellik Kazanacak"

Yazgan, bu tür çirkin iftiraların, saldırıların, organize kötülüklerin, alçaklığın ve kişisel ikbal kaygılarının nihayetinde yenileceğini vurgulayarak, "Biz iyi insanlar, çocuklarımıza güzel bir ülke bırakmanın huzuruyla ve gururuyla son nefesimizi vereceğiz" dedi. Gülşah Durbay’a yönelik kin ve nefretin bu tür saldırılara neden olduğunu ifade eden Yazgan, Durbay’ın bu sürecin üstesinden başarıyla geleceğine olan inancını dile getirdi.

"Karalama Kampanyası Cevapsız Kalmayacak"

Yazgan, Gülşah Durbay’a karşı yürütülen karalama kampanyasının, başkanın tedavi sürecinde bile durmadığını belirterek, "Bu kampanya cevapsız kalmayacak. Karanlık dünyalarında ahlaksız senaryolar yazıp bir kadını, bebek bekleyen kız kardeşini ve ailesini bu zor günlerinde kendi karanlıklarına çekmek isteyenler adalet önünde hesap vermeli" dedi.

"En Güzel Günlerde Yeniden Birlikte Olacağız"

Benal Yazgan, Gülşah Durbay'a hitaben "Sevgili Gülşah, en kısa sürede sağlığına kavuşacağını ve çok sevdiğin Şehzadeler’de hemşehrilerinle ve dostlarınla çok daha güzel günlerde bir arada olacağını biliyoruz" diyerek dayanışma ve desteğini bir kez daha ifade etti. Yazgan, kadınlara yönelik her türlü iftira ve saldırının karşısında olduklarını ve olmaya devam edeceklerini belirterek, bu süreçte Gülşah Durbay’ın yalnız olmadığını vurguladı.

Etiketler
  Kaynak: internethaberajansi.com.tr

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Ekrem İmamoğlu Kemal Kılıçdaroğlu karşısında aday olur mu?
  NAMAZ VAKİTLERİ
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI