Bugun...

Kahramanmaraş İl Başkanı Ünal Ateş'ten YKS Mesajı - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kahramanmaraş İl Başkanı Ünal Ateş, 8-9 Haziran 2024 tarihlerinde yapılacak Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) öncesinde bir mesaj yayınladı. Başkan Ateş, sınava girecek tüm öğrencilere başarılar diledi ve onların yanında olduklarını ifade etti.
facebook-paylas
 Tarih: 07-06-2024 22:56:00

Kahramanmaraş İl Başkanı Ünal Ateş'ten YKS Mesajı - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

YKS, gençlerin hayatındaki en önemli dönemeçlerden biri olarak kabul edilirken, CHP Kahramanmaraş İl Başkanı Ünal Ateş, öğrencilere hitaben yaptığı açıklamada, CHP'nin gençlerin eğitimine ve başarılarına verdiği desteği vurguladı.

Başkan Ateş, mesajında şu ifadelere yer verdi: "Sevgili gençler, uzun bir hazırlık sürecinin ardından, geleceğinize yön verecek çok önemli bir sınava gireceksiniz. Tüm adaylara başarılar diliyorum. Sizler, bu süreçte gösterdiğiniz azim ve kararlılıkla zaten kazanmış sayılırsınız. Sınavın, bilgi ve yeteneklerinizi sergilemeniz için bir fırsat olduğunu unutmayın. Cumhuriyet Halk Partisi olarak, gençlerimizin her zaman yanındayız ve onların başarılarını desteklemeye devam edeceğiz."

Atan, mesajını şöyle tamamladı: "Bu sınav, hayatınızın sadece bir parçası ve unutmayın ki sınav sonuçları ne olursa olsun sizler bizim için çok değerlisiniz. Sınavınızın adil ve huzurlu bir ortamda geçmesini diliyorum. Hepinize başarılar dilerim ve sınav sonrası yaşamınızda da muazzam başarılar elde etmenizi umuyorum."

Etiketler
  Kaynak: internethaberajansi.com.tr

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Ekrem İmamoğlu Kemal Kılıçdaroğlu karşısında aday olur mu?
  NAMAZ VAKİTLERİ
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI