Bugun...

Kayabaşı’ndan Ekrem İmamoğlu’nun Danışmanı Mert Bahçetepe’ye Teşekkür - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Başakşehir İlçe Başkanı Beyzade Kayabaşı, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlunun siyasi danışmanı ve önceki dönem Üsküdar CHP İlçe Başkanı Mert Bahçetepe’nin ilçeye yaptığı nazik ziyaret için teşekkür etti. Başkan Kayabaşı, her daim desteğini ve ilgisini eksik etmeyen değerli başkan ile keyifli ve güzel bir sohbet gerçekleştirdiklerini belirtti.
facebook-paylas
 Tarih: 31-05-2024 11:07:00

Kayabaşı’ndan Ekrem İmamoğlu’nun Danışmanı Mert Bahçetepe’ye Teşekkür - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

EKREM İMAMOĞLU’NUN BAŞARISININ ARKASINDA LİYAKATLI KADROLAR VAR

Başkan Kayabaşı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Ekrem İmamoğlu’nun başarısının arkasında liyakatlı ve başarılı kadroların olduğunu vurgulayarak, "İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Ekrem İmamoğlu’nun danışmanı Sn.Mert Bahçetepe’yi ilçemizde ağırlamaktan büyük mutluluk duyduk. Kendilerine nazik ziyaretleri için çok teşekkür ediyorum. Ekrem İmamoğlu’nun başarısının arkasında liyakatlı ve başarılı kadroların olduğunu biliyoruz. Bu kadroların İstanbul için yaptığı çalışmalar, şehrimizi daha yaşanabilir hale getiriyor," dedi.

DESTEK VE İLGİ İÇİN TEŞEKKÜR

Başkan Kayabaşı, Mert Bahçetepe’nin her zaman destek ve ilgisini gösterdiğini belirterek, "Değerli başkanımız Mert Bahçetepe ile keyifli ve güzel bir sohbet gerçekleştirdik. Her daim desteğini ve ilgisini eksik etmeyen başkanımıza teşekkür ediyorum. Bu ziyaret, ilçemiz için büyük bir anlam taşıyor ve işbirliğimizi daha da güçlendiriyor," ifadelerini kullandı.

İBB’NİN BAŞARILI ÇALIŞMALARI

Başkan Kayabaşı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin başarılı çalışmalarına da değinerek, "İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin liyakatli kadroları, şehrimiz için büyük projelere imza atıyor. Ulaşım, altyapı, sosyal hizmetler ve çevre konularında yapılan çalışmalar, İstanbul’un geleceği için büyük önem taşıyor. Bu başarılı çalışmaların devam etmesi için bizler de elimizden gelen desteği vereceğiz," dedi.

BİRLİKTE DAHA GÜZEL BİR GELECEK İÇİN

Başkan Kayabaşı, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, "Birlikte çalışarak, daha güzel ve yaşanabilir bir İstanbul için mücadelemize devam edeceğiz. Ekrem İmamoğlu ve ekibinin başarılı çalışmalarını desteklemeye ve İstanbul için daha iyi bir gelecek inşa etmeye kararlıyız," şeklinde konuştu.

Etiketler
  Kaynak: internethaberajansi.com.tr

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Ekrem İmamoğlu Kemal Kılıçdaroğlu karşısında aday olur mu?
  NAMAZ VAKİTLERİ
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI