Bugun...

Kayabaşı'ndan Sert Tepki: "Tasarruf Diyoruz, Şov Yapılıyor!" - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Başakşehir İlçe Başkanı Beyzade Kayabaşı, İstanbul Atatürk Havalimanında 7.204 aracın toplanıp iktidar şovu yapılmasına sert tepki gösterdi. Kriz döneminde böylesi bir gösterinin kabul edilemez olduğunu belirten Kayabaşı, hükümetin tasarruf söylemlerine rağmen yapılan bu şovun büyük bir israf olduğunu vurguladı.
facebook-paylas
 Tarih: 22-09-2024 17:49:00

Kayabaşı'ndan Sert Tepki:

"OKULLARDA TASARRUF YAPILIYOR, TEMİZLİK YAPILMIYOR, AMA ŞOV YAPILIYOR!"

Kayabaşı, okullarda temizlik personeli yetersizliği ve hijyen sorunlarına dikkat çekerek, "Kamu kurumlarında, özellikle okullarda, tasarruf bahanesiyle temizlik yapılmıyor, öğrenciler sağlıksız koşullarda eğitim görüyor. Peki bu 7.204 aracın Atatürk Havalimanı'na toplanması neyin tasarrufu? Bu nasıl bir şov yapma hastalığıdır?" diye sordu.

"BU GÖSTERİNİN MALİYETİ NEDİR?"

CHP’li Kayabaşı, bu araçların İstanbul’a taşınmasının devasa bir maliyet yarattığını vurgulayarak, "Bu araçlar neden İstanbul’da toplandı? Bu taşınmanın maliyeti nedir? Kamu kurumlarına dağıtılacak binlerce araç şov uğruna bir araya getirilirken, bu ülkenin kaynakları nasıl bu kadar sorumsuzca harcanabiliyor?" dedi.

"MEHMET ŞİMŞEK BU REZALETE NE DİYOR?"

Hükümetin tasarruf söylemleriyle çelişen bu uygulamayı eleştiren Kayabaşı, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’e seslenerek, "Güya tasarruf yapan Mehmet Şimşek, bu rezalete ne diyor? Kriz döneminde okullar temizlik personeli bulamazken, böylesine bir gösteriye nasıl izin veriliyor?" ifadelerini kullandı.

"HALKIN KAYNAKLARINI ŞOV İÇİN HARCAMAK KABUL EDİLEMEZ"

Beyzade Kayabaşı, hükümetin halkın kaynaklarını bu tür gösterilere harcamakta hiçbir sakınca görmediğini belirterek, "Bu gösteri, sadece bir israf değil, aynı zamanda halkın kaynaklarının şov uğruna harcandığının kanıtıdır. İstanbul’da bu araçların toplanması bir şovdan başka bir şey değildir" şeklinde konuştu.

Etiketler
  Kaynak: internethaberajansi.com.tr

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Ekrem İmamoğlu Kemal Kılıçdaroğlu karşısında aday olur mu?
  NAMAZ VAKİTLERİ
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI