Bugun...
SON DAKİKA

Köybaşı’ndan Ortak Mesaj: "Baskılara Boyun Eğmeyeceğiz!" - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Balıkesir İl Başkanı Erden Köybaşı’nın da imza attığı ve katılım sağladığı Marmara Bölgesi CHP İl Başkanları Ortak Basın Bildirgesi, Türkiyenin kurucu partisi olarak Cumhuriyet Halk Partisinin karşı karşıya kaldığı baskılara ve iftiralara karşı güçlü bir duruş sergiledi.
facebook-paylas
 Tarih: 06-10-2024 21:21:00

Köybaşı’ndan Ortak Mesaj:

"Baskılara Boyun Eğmeyeceğiz, Geçmişte de Eğmedik"

Bildiride, Cumhuriyet Halk Partisi'nin kurulduğu günden bu yana türlü zorlukları aşarak köklü bir demokrasi geleneği inşa ettiği vurgulandı. CHP’nin tarih boyunca baskı ve yıldırma girişimlerine rağmen hiçbir zaman geri adım atmadığını belirten Erden Köybaşı, “Maruz kaldığımız baskı ve yıldırma girişimleri tarihimiz açısından ilk defa karşılaştığımız bir durum değil. Türkiye siyasi tarihinin her döneminde baskılara rağmen ülkemizi ileri taşıma vazifemizin farkındaydık ve bu güçlü mirasımızın ışığında ilerlemekten asla geri durmadık” ifadelerini kullandı.

"İftiralara ve Karalamalara Geçit Vermeyeceğiz"

Köybaşı, ortak bildiride yargının bir sopa olarak kullanılarak siyaseti dizayn etmeye çalışanlara ve türlü iftira ve karalamalarla partiyi yıpratmak isteyenlere geçit vermeyeceklerini belirtti. Genel Başkan Özgür Özel'in liderliğinde, CHP’nin tüm bileşenleri ve üyeleriyle birlikteliğini hiçbir yalan, iftira ya da kumpasın bozamayacağını belirten Köybaşı, bu dayanışmayı ve mücadeleyi sürdüreceklerini ifade etti.

"Belediye Başkanlarımız Bizim Gözbebeğimizdir"

Köybaşı, CHP'nin belediye başkanlarının örgütün gözbebeği olduğunu ve her türlü kurgu, komplo ve kumpasa rağmen partinin iktidar yürüyüşünün engellenemeyeceğini belirtti. "Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel önderliğinde, partimizin birlikteliğini ve mücadele azmini hiçbir güç yalan, iftira ve riya ile bozamayacaktır. Biz buna müsaade etmeyeceğiz ve bu tür baskılara boyun eğmeyeceğiz" dedi.

Etiketler
  Kaynak: internethaberajansi.com.tr

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Ekrem İmamoğlu Kemal Kılıçdaroğlu karşısında aday olur mu?
  NAMAZ VAKİTLERİ
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI