Bugun...
SON DAKİKA

Milletvekili Dr. İrfan Karatutlu'dan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu'na Ziyaret - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

DEVA Partisi Kahramanmaraş Milletvekili Dr. İrfan Karatutlu, Kahramanmaraşın sorunlarını her fırsatta Mecliste dile getirmeye devam ediyor. Bu kez Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Sayın Abdulkadir Uraloğlu’nu ziyaret ederek, ilin önemli altyapı ve ulaşım sorunlarını anlattı.
facebook-paylas
 Tarih: 27-06-2024 12:00:00

Milletvekili Dr. İrfan Karatutlu'dan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu'na Ziyaret - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

Ziyaret sırasında Dr. Karatutlu, Kahramanmaraş-Kayseri hattına hızlı tren talebini iletti. “Bu hat bizi 100 yıl ileri götürür,” diyen Karatutlu, hızlı trenin bölge için önemine dikkat çekti. Görüşmede ayrıca, Kahramanmaraş Havaalanı, Kuzey Çevre Yolu, Göksun Tüneli çıkışları, Elbistan-Maraş-Malatya yolları, Çağlayancerit Yolu ve Pazarcık Çevre Yolu ile ilgili konular da ele alındı.

Dr. Karatutlu, Bakan Uraloğlu’nun bu konulara olumlu yaklaştığını belirterek, “Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Sayın Abdulkadir Uraloğlu’na Kahramanmaraş’ın ulaşım ve altyapı sorunlarını ilettik. Olumlu yaklaşımları için teşekkür ediyorum. Bu konuların takipçisi olacağız,” dedi.

Dr. Karatutlu, Kahramanmaraş’ın altyapı ve ulaşım sorunlarının çözülmesi için çalışmalarını sürdüreceğini ve vatandaşların yaşam kalitesini artırmak için her fırsatta bu konuları gündeme getireceğini belirtti.

Etiketler
  Kaynak: internethaberajansi.com.tr

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Ekrem İmamoğlu Kemal Kılıçdaroğlu karşısında aday olur mu?
  NAMAZ VAKİTLERİ
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI