Bugun...

Milletvekili Nurten Yontar: "Cumhuriyet Halk Partisi Değişecek, Türkiye Değişecek!" - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Tekirdağ Milletvekili ve TBMM Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Üyesi Nurten Yontar, "İkinci Yüzyıl Değişim Kurultayı" sonrasında yaptığı açıklamada, CHP’nin Türkiye’nin birinci partisi olarak kararlılıkla yoluna devam ettiğini belirtti. Yontar, kurultayın büyük bir coşku ve heyecanla birlik ve beraberlik içinde gerçekleştiğini ifade etti.
facebook-paylas
 Tarih: 08-09-2024 00:14:00

Milletvekili Nurten Yontar:

Yontar açıklamasında, "Türkiye'nin birinci partisi olan Cumhuriyet Halk Partisi, İkinci Yüzyıl Değişim Kurultayı'nı büyük bir coşku ve heyecanla, birlik ve beraberlik içerisinde gerçekleştiriyor. Yerel seçimlerde seçmenin verdiği 'iktidar' mesajını almış bir parti olarak, kurultayımızda gerçekleştirilen tüzük değişiklikleri ile demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devletinin temel taşlarını gelecek Türkiye'sine yerleştirme kararlılığındayız" dedi.

"Cumhuriyet Halk Partisi Değişecek, Türkiye Değişecek"

Genel Başkan Özgür Özel'in kurultayda yaptığı konuşmayı hatırlatan Yontar, "Genel Başkanımız Sn. Özgür Özel'in ifadesiyle, 'Cumhuriyet Halk Partisi değişecek, Türkiye değişecek. Umudunu bize bağlayan gençlerimizle, emeğin peşinden gidenlerle, inananlarla bu değişimi birlikte başardık.' Bu sözler, partimizin değişim ve yenilenme sürecindeki kararlılığını ortaya koyuyor" diye ekledi.

"47 Yıl Sonra Türkiye'nin Birinci Partisi"

Yontar, CHP’nin 47 yıl sonra yeniden Türkiye’nin birinci partisi olduğunu vurgulayarak, "Şimdi gururla söylüyorum ki 47 yıl sonra Türkiye'nin birinci partisi, Cumhuriyet Halk Partisi! Her derdin bir çaresi var, onun da adı Cumhuriyet Halk Partisi" ifadelerini kullandı.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin değişim ve yenilenme sürecini başarıyla tamamladığını belirten Yontar, "Bu kurultayda alınan kararlar ve yapılan tüzük değişiklikleri, partimizin halkımızla olan bağlarını güçlendirecek ve ülkemizi daha ileriye taşıyacak adımların önünü açacaktır" dedi.

"CHP, Geleceğin Türkiye'sini İnşa Etmeye Kararlı"

Yontar, CHP’nin yerel seçimlerde aldığı güçlü mesajın bilinciyle hareket ettiğini ve Türkiye'nin geleceğini şekillendirecek adımları kararlılıkla atacağını belirterek, "Demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devletinin temellerini daha da sağlamlaştırarak, halkımızın refahı ve demokrasinin tesisi için kararlılıkla mücadele etmeye devam edeceğiz" diyerek açıklamasını sonlandırdı.

Etiketler
  Kaynak: internethaberajansi.com.tr

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Ekrem İmamoğlu Kemal Kılıçdaroğlu karşısında aday olur mu?
  NAMAZ VAKİTLERİ
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI