Bugun...

Milletvekili Nurten Yontar'dan YKS Mesajı - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

CHP Tekirdağ Milletvekili ve TBMM Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Üyesi Nurten Yontar, bu hafta sonu yapılacak Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) öncesinde bir mesaj yayımlayarak, sınava girecek tüm öğrencilere başarı dileklerinde bulundu.
facebook-paylas
 Tarih: 07-06-2024 23:00:00

Milletvekili Nurten Yontar'dan YKS Mesajı - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

Milletvekili Yontar, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Sevgili gençler, YKS gibi önemli bir sınav öncesinde sizlere başarılar dilemek istiyorum. Bu sınav, hayatınızın dönüm noktalarından biri olabilir, ancak unutmayın ki gerçek başarı, azimle ve kararlılıkla yürüdüğünüz yolda kazandığınız tecrübelerde saklıdır. Sınava büyük bir emek ve özveriyle hazırlandınız, şimdi bu çabanızın karşılığını alma zamanı.

Bu süreçte kaygı ve heyecandan uzak durmanız, elde edeceğiniz başarıya olumlu katkılar sağlayacaktır. Kendinize güvenin ve bugüne kadar edindiğiniz bilgi ve birikimleri sınava yansıtmaya odaklanın. Sizlerin başarıları, ülkemizin yarınlarını daha aydınlık kılacaktır.

Velilerimize de seslenmek istiyorum: Çocuklarınızın yanında olmanız, onlara en büyük destek olacaktır. Sınav sonuçları ne olursa olsun, onların her zaman yanında olduğunuzu ve onlara güvendiğinizi hissettirin. Çocuklarınızın sınav öncesi dönemde en önemli ihtiyaçları huzurlu, sakin, mutlu bir ortam ve sevgi dolu bir destektir.

Ayrıca, sınav süresince öğrencilerimizin dikkatini dağıtacak gürültüden kaçınılması, trafikte duyarlı olunması gibi konularda tüm vatandaşlarımızın hassasiyet göstermesini rica ediyorum. Bu önlemler, öğrencilerimizin sınav performansını olumlu yönde etkileyecektir.

Gençlerimizin geleceği için gösterdiğiniz duyarlılık ve destek için teşekkür ederim. Sınava girecek tüm öğrencilerimize başarılar diliyor, onları yetiştiren öğretmenlerimize ve ailelerine şükranlarımı sunuyorum. Başarılarınızla gurur duyuyor ve sizlere mutlu, parlak bir gelecek diliyorum."

Milletvekili Nurten Yontar, sınava girecek tüm öğrencilere başarılar dilerken, vatandaşlardan sınav sırasında sessizlik ve dikkat etmelerini rica etti.

Etiketler
  Kaynak: internethaberajansi.com.tr

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Ekrem İmamoğlu Kemal Kılıçdaroğlu karşısında aday olur mu?
  NAMAZ VAKİTLERİ
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI