Bugun...

ÖMER AYDOĞMUŞ'TAN YOZGAT BOZOK SPOR'UN BAŞARISI İÇİN DESTEK ÇAĞRISI - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

Gelecek Partisi Yozgat İl Başkanı ve Akdağmadeni Gücü Spor Kulübü Başkanı Ömer Aydoğmuş, Yozgat Belediyesi Bozok Spor’un bu hafta Sorgun ilçe stadyumunda Bayburt Ö.İ.Spor ile oynadığı maçta aldığı galibiyeti ve takımın gösterdiği başarıyı takdir etti.
facebook-paylas
 Tarih: 06-10-2024 20:56:00

ÖMER AYDOĞMUŞ'TAN YOZGAT BOZOK SPOR'UN BAŞARISI İÇİN DESTEK ÇAĞRISI - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

Aydoğmuş, Yozgat Bozok Spor'un elde ettiği bu önemli zaferin ardından taraftar ve yönetim için destek çağrısında bulundu.


AYDOĞMUŞ’TAN KUTLAMA MESAJI

Gelecek Partisi Yozgat İl Başkanı ve Akdağmadeni Gücü Spor Kulübü Başkanı Ömer Aydoğmuş yaptığı açıklamada: "Yozgat Belediyesi Bozok Spor, bu hafta evinde oynadığı maçta taraftarının coşkulu desteğini arkasına alarak çok kıymetli 3 puanı Yozgat halkına armağan etti. Oynadığı oyunla göz dolduran takım, galibiyet sevinci yaşama fırsatını yakalayamadığı önceki maçlarının ardından, Sorgun ilçe stadyumunda Bayburt Ö.İ.Spor'la karşılaştı ve aldığı galibiyeti kutladı. 
Bu galibiyetle Yozgat taraftarının gönlünü rahatlatan Yozgat Bozok Spor yönetimini, kıymetli oyuncu kardeşlerimi ve galibiyette en büyük paya sahip olan taraftarımızı tebrik ediyorum" dedi.

12.ADAM: BOZOK SPOR TARAFTARI

Aydoğmuş, Bozok Spor taraftarının 12. adam olarak son dakikaya kadar takımın ve yönetimin yanında durduğunu vurgulayarak, "Bozok Spor da bu güveni boşa çıkarmadı ve üç puanı alarak armağan etti" ifadelerini kullandı.

GELECEK MAÇLAR İÇİN UMUT VERİCİ MESAJ

İlerleyen maçlar için ümitli olduğunu belirten Aydoğmuş, "İnşallah Bozok Spor bundan sonraki maçları da kazanıp grupta liderliği zorlayacaktır" şeklinde konuştu. Ayrıca, takımın maddi ve manevi destek eksikliklerinin hızlı bir şekilde giderilmesi için Yozgat kamuoyuna çağrıda bulunarak, "Oyuncu ve yönetimimize moral ve motivasyon olması adına daha fazla destek bekliyoruz" dedi.

Bu mesajıyla Yozgat Bozok Spor’un desteklenmesi gerektiğini vurgulayan Aydoğmuş, yerel spor camiasının birlik içinde hareket etmesi gerektiğine dikkat çekti.

Etiketler
  Kaynak: internethaberajansi.com.tr

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Ekrem İmamoğlu Kemal Kılıçdaroğlu karşısında aday olur mu?
  NAMAZ VAKİTLERİ
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI