Bugun...

"ÖZEL GEREKSİNİMLİ ÇOCUKLAR İÇİN MOLA EVİ" AÇILDI - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

Balıkesir Karesi Belediyesi tarafından faaliyete geçirilen, ilçede büyük bir eksikliği giderecek olan “Özel Gereksinimli Çocuklar Mola Evi” açılışı gerçekleştirildi.
facebook-paylas
 Tarih: 22-10-2024 13:49:00

Açılış törenine katılarak projeye destek veren Cumhuriyet Halk Partisi Balıkesir İl Başkanı Erden Köybaşı, yerel yönetimlerin önemli sosyal sorumluluklar üstlendiğine dikkat çekti.

MESUT AKBIYIK’A TEŞEKKÜR

Köybaşı açıklamasında: "Kısa sürede böyle önemli bir yapıyı yurttaşlarımızın hizmetine sunan Mesut Akbıyık başkanım şahsında tüm ekibini kutluyorum. Bu tür projelerin, sosyal demokrat belediyecilik anlayışının bir parçasıdır. Bu tür hizmetler toplumda büyük bir fark yaratmaktadır" dedi.

CUMHURİYETİN 2. YÜZYILINDA SOSYAL DEMOKRAT BELEDİYECİLİK

Köybaşı: "Cumhuriyetimizin 2. yüzyılında yurttaşlarımız, sosyal demokrat belediyecilikle tanışıyor. Herkesin eşit haklara sahip olduğu bir toplum oluşturmak adına bu tür hizmetlerin arttırılması gerekiyor. Bu anlamda Karesi Belediyesi’nin gerçekleştirdiği projeler örnek teşkil ediyor.
AKP iktidarı sağlıktan adalete tüm güveni yerle bir etti. Yeni doğan çocukları katledip üzerlerinden para kazanan çete skandalı gelişmiş ülkelerde Burak’ın soruşturmayı bakanı istifa ettirir ancak bizde bakan ahkam kesiyor.
AKP nin yarattığı bu karanlıktan omuz omuz dayanışarak çıkacağız, işte böyle sosyal projelerle yurttaşların devlete olan güvenini arttıracağız. Cumhuriyetimizin 2. Yüzyılında yurttaşlarımızla Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında ülkemiz yeniden aydınlık günlerine kavuşacak.” İfadelerini kullandı.

HER ŞEYİN BİR ÇARESİ VAR

Bu özel yapının açılmasıyla birlikte, ailelerin ihtiyaçlarının karşılanmasına katkı sağlanacağını ifade eden Köybaşı, “Her şeyin var çaresi, adı Cumhuriyet Halk Partisi” sözleriyle, partinin sosyal sorumluluk projelerine olan inancını ve bağlılığını bir kez daha vurguladı.

Etiketler
  Kaynak: internethaberajansi.com.tr

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Ekrem İmamoğlu Kemal Kılıçdaroğlu karşısında aday olur mu?
  NAMAZ VAKİTLERİ
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI