Bugun...

Palamut'tan İkinci Yüzyıl Değişim Kurultayı Açıklaması: "Değişim Rüzgarı Türkiye'yi Saracak!" - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akdeniz İlçe Başkanı Semih Palamut, CHP’nin İkinci Yüzyıl Değişim Kurultayı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Başkan Palamut, kurultayın Türkiyenin geleceği için önemli bir dönüm noktası olduğunu vurgularken, bu değişim rüzgarının Türkiye’yi her anlamda saracağını belirtti.
facebook-paylas
 Tarih: 08-09-2024 01:07:00

Palamut'tan İkinci Yüzyıl Değişim Kurultayı Açıklaması:

"CHP, Türkiye’nin Değişiminde Başrol Oynayacak"

CHP’nin tarihsel sorumluluğuna dikkat çeken Başkan Semih Palamut, “Cumhuriyet Halk Partisi, kurulduğu günden bu yana Türkiye’nin en köklü siyasi hareketidir. İkinci Yüzyıl Değişim Kurultayı, partimizin vizyonunu yenileyerek geleceğe daha sağlam adımlarla ilerlememizi sağlayacak. Gençlerin, kadınların ve demokratik katılımın ön planda olduğu yeni bir dönemi başlatıyoruz. Bu değişim, sadece partimizi değil, Türkiye’yi de dönüştürecektir” ifadelerini kullandı.

"Halkımız İçin Daha Güçlü Bir CHP"

Kurultayda yapılan tüzük değişikliklerinin, partiyi daha demokratik ve halkla iç içe bir yapıya kavuşturacağını söyleyen Palamut, “Bu kurultay, partimizi halkın taleplerine daha duyarlı hale getiren önemli bir süreçtir. Halkımızla omuz omuza, adil, demokratik ve güçlü bir Türkiye için yola devam ediyoruz. İktidar yolundaki kararlılığımız tamdır” dedi.

"Geleceği Hep Birlikte İnşa Edeceğiz"

Palamut, kurultayın ardından Cumhuriyet Halk Partisi’nin sadece yerel yönetimlerde değil, genel seçimlerde de halkın umudu olmaya devam edeceğini vurguladı. “İkinci Yüzyıl Değişim Kurultayı, partimizin iktidara yürüyüşünün kilometre taşlarından biridir. Hep birlikte daha güzel, adil ve özgür bir Türkiye inşa edeceğiz. Cumhuriyet Halk Partisi, halkın sesi olmaya ve onların taleplerini yerine getirmek için mücadele etmeye devam edecektir” diyerek açıklamasını tamamladı.

Etiketler
  Kaynak: internethaberajansi.com.tr

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Ekrem İmamoğlu Kemal Kılıçdaroğlu karşısında aday olur mu?
  NAMAZ VAKİTLERİ
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI