Bugun...

RECEP MUTLUTÜRK’TEN 23 NİSAN MESAJI: "MİLLİ İRADEYİ GELECEĞE TAŞIMAK EN KUTSAL EMANETİMİZDİR" - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

Yeniden Refah Partisi Erzincan İl Başkanı Recep Mutlutürk, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle yayımladığı kutlama mesajında, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının millet iradesinin zaferi olduğunu belirterek, çocuklara bırakılan bu tarihi mirasın geleceğin en sağlam teminatı olduğunu ifade etti. Mutlutürk, "23 Nisan, bağımsızlık meşalemizin hiç sönmemek üzere yandığı gündür," dedi.
facebook-paylas
 Tarih: 22-04-2025 13:56:00

RECEP MUTLUTÜRK’TEN 23 NİSAN MESAJI:

23 NİSAN, MİLLETİMİZİN HÜR İRADESİNİ DÜNYAYA İLAN ETTİĞİ GÜNDÜR

Recep Mutlutürk, açıklamasında 23 Nisan 1920’nin, Türk milletinin kendi kaderini tayin hakkını eline aldığı ve bu iradeyi dünyaya ilan ettiği tarihi bir gün olduğunu vurguladı.
"Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılması, yalnızca bir idari reform değil, milletimizin tarih sahnesindeki onurlu varoluş mücadelesinin en güçlü ifadesidir. Bu aziz emaneti korumak, yaşatmak ve gelecek nesillere en doğru şekilde aktarmak bizim en büyük sorumluluğumuzdur," ifadelerini kullandı.

ÇOCUKLARIMIZ, MİLLİ VE MANEVİ DEĞERLERİN BAYRAKTARLARI OLACAKTIR

Mutlutürk, çocukların milli kimliğin, bağımsızlık ruhunun ve toplumsal değerlerin gelecekteki temsilcileri olduğuna işaret ederek şunları söyledi:
"Çocuklarımızı sadece çağın bilgi birikimiyle değil, aynı zamanda yüksek bir ahlaki şuur, vatan sevgisi ve adalet anlayışı ile donatmak mecburiyetindeyiz. Güçlü bir Türkiye, milli ve manevi değerlerine bağlı, özgüveni yüksek nesillerin omuzlarında yükselecektir."

YENİDEN REFAH PARTİSİ, GELECEĞİN LİDERLERİNİ MİLLİ BİLİNÇLE YETİŞTİRMEYE KARARLIDIR

Recep Mutlutürk, Yeniden Refah Partisi’nin eğitim ve gençlik vizyonuna da değinerek, milli bilince sahip lider nesillerin inşasının stratejik öncelikleri olduğunu vurguladı:
"Yeniden Refah Partisi olarak, bilgi, adalet ve ahlak ekseninde yetişmiş nesillerin Türkiye'nin aydınlık geleceğinin teminatı olduğuna inanıyoruz. 23 Nisan vesilesiyle bir kez daha kararlılıkla ifade ediyoruz ki; milli egemenliği yaşatacak, değerlerine sahip çıkan güçlü nesillerin yetişmesi için var gücümüzle çalışacağız."

Başta Erzincanlı evlatlar olmak üzere tüm çocukların ve aziz milletimizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlayan Mutlutürk, mesajını şu sözlerle tamamladı:
"Bu anlamlı günde Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm istiklal kahramanlarımızı rahmetle anıyor; çocuklarımızın aydınlık yarınlarda Türkiye’yi daha ileriye taşıyacak irade ve kararlılıkla büyümelerini diliyorum."

Etiketler
  Kaynak: internethaberajansi.com.tr

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Ekrem İmamoğlu Kemal Kılıçdaroğlu karşısında aday olur mu?
  NAMAZ VAKİTLERİ
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI