Bugun...

Romantik Paris Tatili Kâbusa Döndü

Ünlü sunucu ve komedyen Eser Yenenler ile eşi, 2015 Miss Turkey dördüncüsü Berfu Yenenler, Paris’te romantik bir yıl dönümü tatili yaparken dolandırıldı.
facebook-paylas
 Tarih: 12-06-2025 16:44:30

Romantik Paris Tatili Kâbusa Döndü

 Billie Eilish konseri için gittikleri şehirde beklenmedik bir sürprizle karşılaşan çift, sahte bir hediye vaadiyle kandırıldıklarını açıkladı. Berfu Yenenler, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda sadece üç fotoğraf için 300 euro ödediklerini belirtti.

 

“Saf Yüzüm Beni Hedef Haline Mi Getirdi?”

 

Instagram üzerinden yaşadıklarını takipçileriyle paylaşan Berfu Yenenler, dolandırıcılık olayını esprili ama sitemkâr bir dille aktardı. "Yıldönümümüzdü. Nasıl düştüm bu tezgâha? Nasıl kandım sinsilere? Saf, masum yüzüm beni hedef haline mi getirdi, neler oldu!" sözleriyle yaşadığı şaşkınlığı dile getirdi.

 

Sözde Hediye Tuzağı: Sadece Anı Fotoğrafıymış

 

Paris sokaklarında dolaşırken kendilerine yıl dönümü hediyesi vaadiyle yaklaşıldığını anlatan Yenenler, "Yıldönümünüz, gelin size hediye verelim dediler. Meğer hediye balonmuş. 3 fotoğrafa 300 euro verdik" ifadeleriyle yaşadıkları mağduriyeti ortaya koydu.

 

Sosyal Medyada Gündem Oldular

 

Yaşadıkları olayı mizahi bir dille anlatan Berfu Yenenler’in paylaşımı sosyal medyada kısa sürede gündem olurken, birçok takipçisi çifte destek verdi. Paris tatilinden sıklıkla paylaşım yapan çiftin bu deneyimi, tatil sevinçlerinin gölgesinde kaldı.

  Editör: Yağmur TÖRAYDIN
Etiketler
  Kaynak: Haber Merkezi

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Ekrem İmamoğlu Kemal Kılıçdaroğlu karşısında aday olur mu?
  NAMAZ VAKİTLERİ
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI