![]() |
Tweet |
Doğumun başladığını duyurduğu videoyla takipçilerine seslenen Sahra Işık, “Geliyor gelmekte olan. Dualarınızı eksik etmeyin, hastaneye gidiyoruz” diyerek hastane yolculuğunu paylaştı. Ardından doğum öncesi sancılarla geçirdiği dakikaları da yayınladı.
Sancılar sırasında çektiği görüntülerde yaşadıklarını anlatan Işık, “Hayatımda ilk kez bu denli bir acı çektim ama sonunda mutluluk gözyaşları dökeceğimi biliyordum. Sağlıkla gel oğlum” diyerek duygularını dile getirdi.
Geceyi hastanede geçiren ünlü isim, birkaç saat sonra oğlu Pamir’i sağlıklı bir şekilde dünyaya getirdi. O anları takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmeyen Işık, oğlunu emzirirken verdiği bir pozu da sosyal medya hesabından yayınladı.
Doğum sürecine dair en çarpıcı ifadelerden biri ise Işık’ın şu sözleri oldu: “Acının en dibini yaşadım. Tam 20 saat boyunca sancı çektim. Bu yaşadıklarımı kelimelerle anlatmak çok zor. Dün gece bunu anı kalsın diye çekmişim.”
Sahra Işık, doğum sürecinde kendisine destek olanlara da teşekkür etmeyi unutmadı. Özellikle Seda Ocak’a değinerek, “Sabaha kadar başımda bekledi, iyi ki varsın” diyerek duygusal bir mesaj paylaştı.
2019 yılında İdris Aybirdi ile evlenen Sahra Işık, ilişkilerinde yaşadıkları zorlukları çift terapisiyle aşmıştı. Ardından birlikte Umre ziyareti gerçekleştiren çift, kısa süre sonra bebek beklediklerini duyurarak sevenlerine müjdeyi vermişti.
Doğumdan kısa bir süre önce yaptığı paylaşımda yaşadığı heyecanı dile getiren Işık, “Canım oğlum... Seni kucağıma almak için günleri sayıyorum. Ağrılarım zor ama kendimi çok güçlü hissediyorum” diyerek anneliğe adım atmanın duygusal yanını da takipçileriyle paylaştı.