Bugun...

Sakarya İl Başkanı Oğuz Can Curoğlu’ndan Sakaryaspor’a Destek ve Maça Davet - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sakarya İl Başkanı Oğuz Can Curoğlu, Süper Lig’e yükselme mücadelesinde Sakaryaspor’a destek vermek amacıyla bir basın açıklaması yaptı. Başkan Curoğlu, Sakaryaspor’un Bodrumspor ile oynayacağı Trendyol 1. Lig play-off final maçının önemine vurgu yaparak, tüm Sakaryalıları bu önemli maçta takımlarına destek vermeye davet etti.
facebook-paylas
 Tarih: 30-05-2024 12:21:00

Sakarya İl Başkanı Oğuz Can Curoğlu’ndan Sakaryaspor’a Destek ve Maça Davet - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

SAKARYASPOR’DA SÜPER LİG HASRETİ
Başkan Curoğlu, Sakaryaspor’un Süper Lig’e yükselme hasretine son vermek istediğini belirterek, "Sakaryaspor, Süper Lig hasretini sona erdirmek için Bodrumspor ile önemli bir final maçına çıkacak. Daha önce 5 kez Süper Lig vizesi alan ve en son 2006-2007 sezonunda Süper Lig'de mücadele eden takımımız, bu kez de başarısını tekrarlamak istiyor," dedi.

SAKARYASPOR’DA HEDEF GALİBİYET

Bu sezon gösterdiği performansla dikkat çeken Sakaryaspor’un ligde oynadığı 34 maçta 17 galibiyet, 9 beraberlik ve 8 mağlubiyet aldığını hatırlatan Curoğlu, "Sakaryaspor, Bodrumspor karşısında galibiyet alarak Süper Lig’e yükselmek istiyor. Bu önemli maçı tek maç üzerinden oynayacağız ve takımımızın başarılı olacağına inanıyoruz," ifadelerini kullandı.

MAÇA DAVET

Başkan Curoğlu, tüm Sakaryalıları bu önemli maça davet ederek, "30 Mayıs Perşembe akşamı saat 20.00’de başlayacak olan Sakaryaspor - Bodrumspor final maçında tüm Sakaryalıları takımımızı desteklemeye davet ediyorum. Şehrimizin en büyük markası olan şanlı kulübümüze Süper Lig yolunda rakibi Bodrumspor karşısında başarılar diliyorum. Hep birlikte takımımızı destekleyelim ve bu önemli mücadelede onların yanında olalım," dedi.

DESTEK MESAJI

Başkan Curoğlu, Sakaryaspor’un son antrenmanını Adapazarı İlçe Başkanı Sabri Anıl Özkan ve Serdivan Belediye Meclis Üyesi Ahmet Yavuz Özbüdak ile birlikte takip ettiklerini belirterek, "Sakaryaspor’un TFF 1. Lig play-off finali öncesi son antrenmanını  Adapazarı İlçe Başkanımız Sn. Sabri Anıl Özkan ile beraber takip ettik. Şehrimizin en büyük markası olan şanlı kulübümüze Süper Lig yolunda rakibi Bodrumspor karşısında başarılar dileriz," şeklinde konuştu.

Etiketler
  Kaynak: internethaberajansi.com.tr

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Ekrem İmamoğlu Kemal Kılıçdaroğlu karşısında aday olur mu?
  NAMAZ VAKİTLERİ
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI