Bugun...

Salih Efe: "Liderlik ve Yönetim Boşluğuna Dur Demek İçin Adayım!" - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

DEVA Partisi Genel Başkan Adayı uluslararası hukukçu Avukat Salih Efe, parti içinde yaşanan liderlik ve yönetim krizine sert eleştiriler yöneltti. Efe, DEVA Partisinde büyük bir yönetim boşluğu olduğunu ve özellikle liderlik, Genel Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (GMYK) ve teşkilatlar arasındaki iletişimsizlikten dolayı partinin zamanla içten içe zayıfladığını belirtti.
facebook-paylas
 Tarih: 01-10-2024 16:28:00

Salih Efe:

Partinin kuruluşundan beri yaklaşık bir yıl önce Ali Babacan ile yaptığı görüşmede bu sorunları açıkça dile getirdiğini vurgulayan Efe, parti içindeki yanlışlıklar ve hatalar hakkında emin olduktan sonra zamanla cesurca eleştirilerine başladığını söyledi.

"Zehir Zemberek Rapor, Genel Merkezde Deprem Etkisi Yarattı"
Efe, dört yıl içinde Ali Babacan'dan defalarca randevu talep ettiğini, ancak sadece bir kez zorla dinlenildiğini belirtti. "40-45 dakika boyunca kendisine doğrudan yanlışlarını söyledim. Hazırladığım rapor, genel merkezde deprem etkisi yarattı," diyen Efe, bu süreçte büyük bir sorumluluk aldığını ifade etti. Parti içinde kapalı kapılar ardında aslında her kesin aynı eleştirileri sessizce dile getirdiğini ve hiçbir şeyin düzelmediğini de parti içinde her kesin bildiğini belirten Efe, "O zaman hodri meydan dedim; ben de varım. Elimi taşın altına koyuyorum. Rezil olacaksa Salih Efe rezil olsun, ama kazanacaksa ekibimiz, DEVA'lılar ve halkımız kazansın" diyerek genel başkanlık yarışında kararlılığını ortaya koydu.

"İsim Yapma ve Milletvekili Olma Peşinde Değilim"
Genel başkanlık adaylığını açıklayan Efe, kişisel çıkarlar peşinde olmadığını, halk için ve partinin geleceği için mücadele ettiğini vurguladı. "Ben isim yapma veya milletvekili olma peşinde değilim. Halkın menfaatleri için mücadele ediyorum; liderlik yarışını kazanamadığım takdirde partimde ülkemiz için vizyon ve tavsiyelerim dinlenirse ve partimden kovulmasam sonuna kadar partime ve ülkemize hizmet edeceğimi manifestomda da bunu açıkça belirttim," diyen Efe, DEVA Partisi'nin yeniden ayağa kalkması için büyük ve esaslı bir değişime ihtiyaç duyduğunu belirtti.

DEVA Partisi'nde Yeni Hedefler ve Sorumluluklar
Deva Partisinde başından şimdiye kadar bir neferi olarak çeşitli görevlerde bulunduğunu belirten Efe, Genel Sekreter Yardımcısı olarak resmi atamasının bile yapılmadığını söyledi. "Sadece benim değil, 3-5 arkadaşımın daha ataması yapılmadı. Neden yapılmadığını anlamadım, ama görevimi sessizce yerine getirdim. Ancak kimse kusura bakmasın, yanlışlara evet demem," ifadeleriyle, parti içindeki aksaklıklara karşı durduğunu açıkladı.

"Yolumuza Daha İradeli Şekilde Devam Ediyoruz"
Salih Efe, DEVA Partisi'nde değişim rüzgarlarını estirecek güçlü, şeffaf, hesap verebilir, 24 saat ulaşılabilir, il-ilçe teşkilatlarıyla sürekli etkileşim ve diyalog halinde bir yönetişim anlayışıyla partiyi çoğulcu ve hep beraber yönetmek için liderliğe aday aday olduğunu ve halkın çıkarlarını her şeyin üstünde tuttuğunu belirtti. "Yolumuza daha inançlı, daha iradeli bir şekilde devam ediyoruz ve diğer partilere de yönetim açısından örnek olacağız," diyen Efe, DEVA Partisi'ni halkın güvenini kazanan, demokratik, güçlü ve iktidar adayı bir siyasi yapı haline getirmek için meydanda olduğunu vurguladı.

Etiketler
  Kaynak: internethaberajansi.com.tr

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Ekrem İmamoğlu Kemal Kılıçdaroğlu karşısında aday olur mu?
  NAMAZ VAKİTLERİ
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI