Bugun...
SON DAKİKA

SEDAT ALTINKÖK: DEVLET EKONOMİSİ AKP VE CHP İŞ BİLMEZLİĞİ SEBEBİYLE BATIYOR! - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

Adil Türkiye Partisi (ATP) Genel Başkan Yardımcısı Sedat Altınkök, devlet ekonomisinin kötüye gittiğini belirterek CHP ve AK Parti ekonomi kurmaylarına sert eleştirilerde bulundu. Altınkök, iki partinin ekonomi politikalarının ülkeyi derin bir krize sürüklediğini iddia etti.
facebook-paylas
 Tarih: 25-06-2024 15:14:00

SEDAT ALTINKÖK: DEVLET EKONOMİSİ AKP VE CHP İŞ BİLMEZLİĞİ SEBEBİYLE BATIYOR! - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

Altınkök, ülke ekonomisinin gidişatına ilişkin değerlendirmede bulundu. İktidar ve ana muhalefet işbirliği içerisinde devletin ekonomisinin tamamıyla çöktüğünü ve durumun daha da kötüye gittiğini belirten Altınkök yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Devlet ekonomisi her geçen gün daha da batıyor. CHP ve AK Parti'nin ekonomi kurmayları, birbirleriyle uyum içerisinde hareket ediyor gibi görünse de, aslında bu işbirliği ülkemizin ekonomik çöküşünü hızlandırmaktan başka bir işe yaramıyor" dedi.

"ATP OLARAK KALICI ÇÖZÜMLERİMİZ MEVCUT"

Altınkök, mevcut ekonomik durumu değerlendirirken, "Enflasyon oranları kontrol altına alınamıyor, işsizlik her geçen gün artıyor ve vatandaşın alım gücü sürekli düşüyor. Ekonomi yönetimindeki başarısızlık, vatandaşın günlük hayatını doğrudan etkiliyor. Ne yazık ki, CHP ve AK Parti'nin ekonomi politikaları, sadece kısa vadeli çözümler üretiyor ve uzun vadeli sürdürülebilir bir ekonomi politikasından yoksunlar. Hem CHP hem de AK Parti'nin ekonomi kurmayları, ekonominin temel dinamiklerini doğru bir şekilde analiz edemiyor ve buna uygun politikalar üretemiyor. Bu da, maalesef devlet ekonomisinin her geçen gün daha da kötüleşmesine neden oluyor. Biz, Adil Türkiye Partisi olarak, ekonomiyi toparlamak ve halkımızın refah seviyesini yükseltmek için gerçekçi ve uzun vadeli çözümler sunuyoruz. Devlet ekonomisinin tekrar rayına oturması için gereken her adımı atmaya hazırız" dedi.

Etiketler
  Kaynak: internethaberajansi.com.tr

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Ekrem İmamoğlu Kemal Kılıçdaroğlu karşısında aday olur mu?
  NAMAZ VAKİTLERİ
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI