Bugun...

Sedat ALTINKöK’ten önemli tarihi uyarı:UYAN HALKLAR GİDECEĞİMİZ YER YOK - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

Adil Türkiye Partisi Genel Başkan Yardımcısı Sedat Altınkök, BOP eşbaşkanlığı görevinin tamamlanmasının ardından sırada Büyük İsrail Projesi olduğuna dikkat çekerek, “Uyan halklar gideceğimiz yer yok” uyarısı yaptı.
facebook-paylas
 Tarih: 25-06-2024 14:35:00

Sedat ALTINKöK’ten önemli tarihi uyarı:UYAN HALKLAR GİDECEĞİMİZ YER YOK  - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

Kendini “Atatürk Milliyetçisi” olarak tanımlayan Adil Türkiye Partisi (ATP) Genel Başkan Yardımcısı Sedat Altınkök, tarihi uyarıda bulundu.
Ülke topraklarının peşkeş çekildiğini ifade eden Altınkök, “Yeni Roma Devleti kuruldu. Türkiye imzalayan ülkelerden biri. Ülkemiz toprakları peşkeş çekiliyor. Artık sürece 2030’a kadar tamamlanacak ve Türkiye İstanbul ortasında ve aynı zamanda Rumeli diyarı olarak bilinen yerde yeni devlet ile komşu. Bu ülkemizin parçalanmasıdır. BOP Eşbaşkanı görevini tamamlıyor. Sonra sıra Güneydoğu'daki Büyük İsrail Projesi” dedi.

VATANA İHANET EDENLER CEZALANDIRILACAKTIR
Büyük Ortadoğu Projesi’nin (BOP) ardından hayata geçirilmek istenen Büyük İsrail Projesi’ne (BİP) dikkatleri çeken Sedat Altınkök, şunları söyledi: “İşte bu iki devlet kuruluş istemi ve sonuna gelinmesi Türk düşmanlığı ve Türklerin yurtlarından kovulması olayıdır.
Uyan halklar gideceğimiz yer yok. Kanaltiniyye ile Sevr’le yapamadıklarını 100 yıl sonrası Türkiye'nin parçalanmasını noktalamaktır. BİP Büyük İsrail Projesi de Sevr’in tamamlanmasıdır.
Vatana ihanet edenler yargılanmaksızın cezalandırılacaktır.”

Etiketler
  Kaynak: internethaberajansi.com.tr

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Ekrem İmamoğlu Kemal Kılıçdaroğlu karşısında aday olur mu?
  NAMAZ VAKİTLERİ
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI