Bugun...

Taşkın Gömüç’ten Şehitler Haftası Mesajı: “Bu Topraklar, Canlarını Hiç Düşünmeden Veren Kahramanların Mirasıdır” - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

Anahtar Parti Malatya Arapgir İlçe Başkanı Taşkın Gömüç, 14-20 Nisan Şehitler Haftası dolayısıyla yayımladığı mesajda, şehitlerin fedakârlığının asla unutulmayacağını vurguladı.
facebook-paylas
 Tarih: 17-04-2025 12:42:00

Taşkın Gömüç’ten Şehitler Haftası Mesajı: “Bu Topraklar, Canlarını Hiç Düşünmeden Veren Kahramanların Mirasıdır” - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

Gömüç mesajında şu ifadeleri kullandı:

“Bu vatan, adını tarihe altın harflerle yazdıran nice kahramanın, gözünü kırpmadan toprağa düşen yiğitlerin yurdudur. Şehitlerimiz sadece geçmişin değil, geleceğin de teminatıdır. Onların cesareti, bu milletin damarlarında dolaşan asil ruhun en açık göstergesidir.

Bugün bizlere düşen görev; onların emaneti olan bu güzel ülkeyi barışla, kardeşlikle ve adaletle yaşatmak, her karışını kutsal bir emanet gibi korumaktır.

Anahtar Parti Arapgir İlçe Teşkilatı olarak, şehitlerimizin aziz hatırasına daima sahip çıkacak, bu vatan uğruna atılan her adımda onların izini taşıyacağız.

Tüm kahraman şehitlerimizi saygı, rahmet ve minnetle anıyor; başta aileleri olmak üzere, yüreklerinde bu onurlu acıyı taşıyan herkese sabır diliyorum.”

Etiketler
  Kaynak: internethaberajansi.com.tr

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Ekrem İmamoğlu Kemal Kılıçdaroğlu karşısında aday olur mu?
  NAMAZ VAKİTLERİ
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI