Bugun...
SON DAKİKA

Tekin Yılmaz: "Polislerimiz, Toplumun Güvencesidir" - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

Anahtar Parti Ümraniye İlçe Başkanı Tekin Yılmaz, Türk Polis Teşkilatının 180. kuruluş yıl dönümünü kutladı. Yılmaz, polislerin, ülkenin her köşesinde güvenliği sağlamak ve halkın huzurunu temin etmek için büyük bir özveriyle görev yaptığını belirtti. Türk polisinin halkın güvencesi olduğunu ifade eden Yılmaz, polislerin, gece gündüz demeden görevlerini en iyi şekilde yerine getirdiğini vurguladı.
facebook-paylas
 Tarih: 09-04-2025 21:42:00

Tekin Yılmaz:

Başkan Yılmaz, polislerin sadece suçla mücadele etmediğini, aynı zamanda toplumda adaletin, huzurun ve barışın korunmasında kritik bir rol üstlendiğini de belirtti:

“Türk Polis Teşkilatı, 180 yıldır halkımıza güvenli bir yaşam sunmak adına önemli bir görev üstlenmiştir. Polislerimiz, her zaman toplumun güvenliğini sağlamaya yönelik özverili çalışmalar yaparak, halkımızın huzur içinde yaşamını sürdürmesini sağlamaktadır.”

Yılmaz, polislerin verdikleri mücadeleye ve fedakârlıklarına teşekkür ederek, şehit polislerimizi rahmetle andı:

“Türk Polis Teşkilatı, sadece güvenliği sağlamakla kalmaz, aynı zamanda insanların güven içinde yaşamaları için tüm güçleriyle çalışmaktadır. Polislerimize teşekkür ediyor, şehit olan tüm kahramanlarımızı rahmetle anıyorum. Onların gösterdiği kahramanlık, toplumumuzun huzurunu güvence altına almaktadır.”

Etiketler
  Kaynak: internethaberajansi.com.tr

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Ekrem İmamoğlu Kemal Kılıçdaroğlu karşısında aday olur mu?
  NAMAZ VAKİTLERİ
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI