Bugun...
SON DAKİKA

Teoman Mutlu'dan Mehmet Şimşek'e Sert Tepki: "Neyi Başardınız?" - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

Cumhurbaşkanı Adayı ve Yerli ve Milli Parti Genel Başkanı Teoman Mutlu, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşekin Türkiyenin Kara Paranın Aklanmasının Önlenmesine Yönelik Mali Eylem Görev Gücünün (FATF) gri listesinden çıkışıyla ilgili "Başardık" mesajına sert tepki gösterdi. Mutlu, iktidarın halkı ahmak yerine koyduğunu belirterek, gri listeye girilme sürecini ve ekonomik gidişatı hatırlattı.
facebook-paylas
 Tarih: 28-06-2024 19:35:00

Teoman Mutlu'dan Mehmet Şimşek'e Sert Tepki:

"İktidar Bu Halkı Artık İyice Ahmak Yerine Koyuyor"

Teoman Mutlu, Şimşek'in mesajını eleştirerek, "TEBRİKLER MEHMET ŞİMŞEK, BRAVO SANA! ÇOK BÜYÜK BİR İŞ BAŞARDIN-IZ. İktidar bu halkı artık iyice ahmak yerine koyuyor. Neymiş gri listeden çıkmışız. Tıpkı Nasrettin Hoca gibi, önce eşşeğini kaybettiriyor, sonra bulunca seviniyor. Yahu, gri listeye bu canım ülkeyi siz sokmadınız mı? Kendi hatanı düzeltince bu başarı mı oluyor?" dedi.

"Neyi Kutluyorsunuz?"

Mutlu, ekonomik sorunlara dikkat çekerek, "Neyi kutluyorsunuz? Zamlar mı bitti? Asgari ücret mi arttı? Hergün yüzlerce şirket kapanıyor. Kira işini elinize yüzünüze bulaştırdınız. Limon tane ile, karpuz dilimle satılıyor. Neyi başardınız?" ifadelerini kullandı.

"Başardığınız Tek Şey Ülkeyi ve Değerlerimizi Yok Etmek"

Mehmet Şimşek'in "Başardık" mesajını sert bir dille eleştiren Mutlu, "Ve nasıl insanların yüzüne baka baka 'Başardık' diyorsunuz. Evet, bir şeyi başardınız, ülkeyi ve tüm değerlerimizi yok etmeyi başardınız. Alkışlar size, ağlamak bize. Mehmet Şimşek'e 'Başardık' tepkileri: Neyi başardınız?" şeklinde konuştu.

Ekonomik Gidişata Dikkat Çekti

Cumhurbaşkanı Adayı ve Yerli ve Milli Parti Genel Başkanı Teoman Mutlu, Türkiye'nin FATF gri listesinden çıkarılmasına rağmen, ekonomik gidişatın kötüye gittiğini ve halkın bu durumdan büyük zarar gördüğünü belirtti. Mutlu, "Türkiye bugün Kara Paranın Aklanmasının Önlenmesine Yönelik Mali Eylem Görev Gücü'nün (FATF) gri listesinden çıkarıldı. Ancak bu durum, halkımızın yaşadığı ekonomik zorlukları hafifletmiyor. İktidar, ülkeyi bu hale getiren politikalarını gözden geçirmelidir" dedi.

Mutlu, iktidarın ve Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in, halkın gerçek sorunlarını görmezden gelerek başarı kutlaması yapmasının kabul edilemez olduğunu vurguladı. "Halkımızın ekonomik sıkıntılarına çözüm bulunması gerekiyor. Başarı, halkın refahı ve mutluluğuyla ölçülür, gri listeden çıkmakla değil," diyerek sözlerini tamamladı.

Etiketler
  Kaynak: internethaberajansi.com.tr

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Ekrem İmamoğlu Kemal Kılıçdaroğlu karşısında aday olur mu?
  NAMAZ VAKİTLERİ
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI