Bugun...

"Teröre Taviz Yok, Devlete Boyun Eğdirilemez!" - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

Adalet Birlik Partisi (AB PARTİ) Genel Başkanı İrfan Uzundan Terörle Mücadeleye Sert Mesaj
facebook-paylas
 Tarih: 22-10-2024 15:14:00

Adalet Birlik Partisi (AB PARTİ) Genel Başkanı İrfan Uzun, Türkiye’nin birliğini ve güvenliğini tehdit eden terör örgütlerine ve onlarla işbirliği yapan tüm odaklara karşı sert bir açıklamada bulundu. İrfan Uzun, terörle pazarlık yapılmasının mümkün olmadığını ve devletin gücünün hiçbir terörist yapı karşısında boyun eğmeyeceğini belirtti.

Genel Başkan Uzun, yaptığı basın açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"TERÖRLE PAZARLIK OLMAZ, DEVLET TERÖRİSTE FIRSAT VERMEZ!"
“Kıymetli vatandaşlarım, değerli dava arkadaşlarım, bugün burada ülkemizin birliğini ve milletimizin güvenliğini tehdit eden her türlü terör örgütüne karşı dimdik durduğumuzu bir kez daha haykırıyoruz. Bilinmelidir ki Türkiye Cumhuriyeti devleti, asla ve asla terörle pazarlığa oturmaz, oturmayacaktır! Devletimizin gücü ve iradesi, bu toprakları bölmeye çalışan hiçbir hain yapıya boyun eğmez, hiçbir alçaklığa taviz vermez!"

İrfan Uzun, terörist başının TBMM’de konuşma rüyası görenlere de sert bir uyarıda bulunarak, “Meclis’te konuşma hayali kuran terörist başları ve onlara destek verenler bilsin ki, devlet bu alçaklara asla fırsat vermez! Teröre karşı tek çözüm, silah bırakıp adalete teslim olmaktır. Devletin ve milletin birliğine, güvenliğine kastedenler, er ya da geç bunun bedelini ödeyecektir,” dedi.

"BU VATAN ŞEHİTLERİMİZİN KANIYLA SULANMIŞTIR, HAİNLERE TESLİM EDİLEMEZ!"
İrfan Uzun, Türkiye’nin her karış toprağının şehit kanlarıyla sulandığını ve hiçbir hain yapının bu kutsal topraklara dokunamayacağını vurguladı:
“Bu vatan, milletimizin iradesi ve şehitlerimizin kanıyla sulanmış, teröristlerin kirli ellerine teslim edilemez. Türk milleti, terörle işbirliği yapanlarla hem sandıkta hem de hukuk önünde hesaplaşacaktır. Bizim kitabımızda teröre müsamaha yoktur, teröre taviz verenler ise tarihin karanlık sayfalarında hak ettikleri yeri alacaklardır.”

"TÜRK MİLLETİ ASLA TESLİM OLMAZ!"
İrfan Uzun, devletin büyüklüğü ve gücünün hiçbir hain yapı tarafından sınanamayacağını belirterek, terörle mücadelede kararlılıkla devam edeceklerini ifade etti:
“Gücümüzü milletimizden ve tarihten alıyoruz. Türkiye Cumhuriyeti devletine diz çöktürmeye çalışan hainler, er ya da geç bunun bedelini ödeyeceklerdir. Devlet teröre boyun eğmez, Türk milleti asla teslim olmaz!”

Etiketler
  Kaynak: internethaberajansi.com.tr

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Ekrem İmamoğlu Kemal Kılıçdaroğlu karşısında aday olur mu?
  NAMAZ VAKİTLERİ
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI