Bugun...

Tuncay Aksünger: "Çayırlı için yeni bir gelecek şart, iktidar için kararlıyız!" - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çayırlı İlçe Başkanı Tuncay Aksünger, ilçedeki mevcut ekonomik, tarımsal ve eğitim sorunlarına çözüm bulma noktasında CHP’nin kararlı bir duruş sergileyeceğini vurguladı. Aksünger, halkın büyük çoğunluğunun erken seçim isteğini dile getirdiğini ve Cumhuriyet Halk Partisi’nin bu süreçte halkın umudu olduğunu ifade etti.
facebook-paylas
 Tarih: 06-10-2024 20:56:00

Tuncay Aksünger:

Muhalefet İhtiyacı ve Parti Kararlılığı

Tuncay Aksünger, Çayırlı’da yaşanan adaletsizliklerin üzerine giderek iktidar mücadelesini sürdüreceklerini belirtti. "Çayırlı'da yaşanan haksızlıkları sürekli olarak gündeme getirecek ve bu sorunların çözümü için kararlı bir şekilde mücadele edeceğiz. Vatandaşlarımızın %80’ine yakını artık erken seçim zamanının geldiğine inanıyor. Onlara göre bu sorunlardan çıkışın yolu sol bir partiden, yani Cumhuriyet Halk Partisi’nden geçiyor. Çayırlı için yeni bir gelecek şart ve bu geleceği CHP ile inşa edeceğiz" dedi.

Halkın CHP’ye Olan Umudu Büyüyor

Aksünger, Cumhuriyet Halk Partisi'nin Çayırlı’da ekonomik kalkınma, tarımsal reformlar ve eğitimde eşitlik gibi konularda somut adımlar atacağını belirterek, yerel halkın CHP’den büyük bir beklenti içerisinde olduğunu vurguladı. "Çayırlı'da çiftçimiz, esnafımız, gençlerimiz, her kesimden vatandaşımız çözümsüzlük içinde boğuluyor. Ekonomik sıkıntılar, tarımda yaşanan zorluklar ve eğitimdeki gerileme, halkımızı umutsuzluğa itiyor. Ancak Cumhuriyet Halk Partisi, bu sorunlara kalıcı ve sürdürülebilir çözümler üretecek birikime ve kararlılığa sahiptir. Çayırlı halkının umudu olmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

CHP’nin Mücadele Kararlılığı

Aksünger, CHP'nin Çayırlı'da her alanda adaleti ve kalkınmayı sağlamak için kararlı bir şekilde çalışmalarını sürdüreceğini belirterek, "Cumhuriyet Halk Partisi olarak, Çayırlı’nın tüm sorunlarına çözüm bulmak için mücadelemizi sürdüreceğiz. Bu süreçte halkımızın güvenini boşa çıkarmayacağız. Çayırlı'da yeni bir gelecek inşa edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Etiketler
  Kaynak: internethaberajansi.com.tr

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Ekrem İmamoğlu Kemal Kılıçdaroğlu karşısında aday olur mu?
  NAMAZ VAKİTLERİ
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI