Bugun...

ÜLKEMİZİ SUÇLU ÜRETME FABRİKASINA ÇEVİRMEK İSTİYORLAR’ - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

Millet Partisi Genel Başkanı Cuma NACARdan İktidara Uyarı: "Suç Makineleri Ülkemizde Cirit Atıyor!"
facebook-paylas
 Tarih: 08-10-2024 14:21:00

ÜLKEMİZİ SUÇLU ÜRETME FABRİKASINA ÇEVİRMEK İSTİYORLAR’ - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

Genel Başkan Cuma Nacar, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın Türkiye'deki yabancı uyruklu vatandaş sayısının 4 milyon 447 bin 250 olduğunu açıklamasının ardından, bu sayılarla ilgili çok ciddi bir tehlikeye dikkat çekerek iktidara önemli uyarılarda bulundu.

"Yabancı Uyrukluların da Suç Oranları Korkutucu Boyutta"

Cuma Nacar, ülkemizde yabancı uyruklular tarafından işlenen suçların boyutlarına dikkat çekti. "İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın açıklamasına göre, ülkemizde 4 milyon 447 bin 250 yabancı uyruklu vatandaş bulunuyor. Ancak bu rakamın ardında çok ciddi bir tehlike yatıyor. TÜİK verilerine göre, 1 milyon 54 bin yabancı uyruklu hakkında işlem yapılmış durumda! Bu korkunç rakam, ülkemizin güvenliğini nasıl tehdit altında tuttuğumuzu açıkça gösteriyor" ifadelerini kullandı.

"Yabancı Uyruklular Resmen Suç Makineleri Haline Gelmiş"

Millet Partisi Genel Başkanı, 2023 yılına ait adli sicil ve adalet istatistiklerine göre yabancı uyrukluların suç işleme oranlarının yüksek olduğunu belirtti. "2023 yılı adli sicil istatistiklerine göre, yabancı uyruklu erkeklerin sayısı 380 bin 583, kadınların ise 102 bin 500. Toplamda 483 bin 115 yabancı uyruklu suçlu bulunuyor. Bu, Türkiye'de yaşayan yabancıların ciddi bir kısmının suça bulaştığını gösteriyor. Cumhuriyet Başsavcılıkları bu kişiler hakkında 1 milyon 54 bin dosya açmak zorunda kalmış durumda. Bunlar sadece resmi rakamlar, resmi olmayanları ise siz düşünün!" diye konuştu.

"Olaya Derhal El Atılmalı, Acil Eylem Planı Oluşturulmalıdır!"
Cuma Nacar, bu verilerin Türkiye'nin geleceği açısından çok büyük bir tehdit oluşturduğunu belirterek yetkililere seslendi: "Ülkemizde yabancı uyrukluların neden olduğu suç oranları korkutucu boyutlara ulaşmış durumda. İçişleri Bakanlığı'nın bu konuda acil bir eylem planı geliştirmesi gerekmektedir. Halkımız, güvenli bir şekilde yaşamak istiyor. Bu skandalların üstü kapatılmamalı, devlet çalıştırılmalı, derhal gerekli tedbirler alınmalıdır" diye konuştu.

"Bu Tehlikeye Dur Demeliyiz"

Nacar, sözlerini "Ülkemizi suç makinelerinin cirit attığı bir yer haline getiren bu tabloyu değiştirmek zorundayız. Milletimizin güvenliği ve huzuru her şeyden önce gelir. Bu konuda sessiz kalmak asla doğru bir yaklaşım değildir. Biz Millet Partisi olarak, halkımızın yanında duracak ve bu tehlikeye karşı gereken adımların atılmasını sağlayacağız" diyerek tamamladı.

Etiketler
  Kaynak: internethaberajansi.com.tr

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Ekrem İmamoğlu Kemal Kılıçdaroğlu karşısında aday olur mu?
  NAMAZ VAKİTLERİ
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI