Bugun...

Ünal Ateş’ten Tüzük Kurultayı Açıklaması - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kahramanmaraş İl Başkanı Ünal Ateş, Ankara’da düzenlenen 20. Olağanüstü Tüzük Kurultayı ile ilgili bir açıklama yaparak, kurultayın Cumhuriyet Halk Partisi’nin geleceği ve Türkiye için önemli bir dönüm noktası olduğunu vurguladı.
facebook-paylas
 Tarih: 08-09-2024 00:00:00

Ünal Ateş’ten Tüzük Kurultayı Açıklaması - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

“CHP Değişime Öncülük Ediyor”

Başkan Ünal Ateş, CHP’nin tarihi bir değişim sürecine girdiğini belirterek şu ifadeleri kullandı: "Ankara’da düzenlediğimiz Tüzük Kurultayı, Cumhuriyet Halk Partisi'nin ikinci yüzyılına yönelik kararlı adımlar attığı bir süreci temsil ediyor. Partimizin program ve tüzüğünde yapılan değişikliklerle halkın taleplerine daha güçlü yanıt verecek bir yapıya kavuşuyoruz. CHP, sadece Türkiye’nin değil, demokrasinin ve sosyal adaletin geleceğine de öncülük ediyor."

“Parti Tüzüğümüz Daha Demokratik Bir Yapıya Kavuşturuluyor”

Ateş, kurultayda yapılan değişikliklerle parti yapısının daha demokratik ve katılımcı hale getirildiğini vurgulayarak, "Kurultayımızda, gençlerin ve kadınların daha fazla söz sahibi olduğu, örgütlerin gücünü yansıtan bir tüzük değişikliğine imza attık. CHP olarak, parti içi demokrasiye büyük önem veriyoruz ve bu yeni tüzükle, katılımcı bir yapıyı daha da güçlendiriyoruz." dedi.

“Cumhuriyetimizin İkinci Yüzyılında İktidara Yürüyoruz”

CHP Kahramanmaraş İl Başkanı Ünal Ateş, Tüzük Kurultayı'nın partinin Türkiye’nin geleceğini şekillendirecek adımların atıldığı bir süreç olduğunu belirterek, "Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında, CHP olarak halkın iktidarı için kararlılıkla ilerliyoruz. Yerel seçimlerde gösterdiğimiz başarıyı, genel seçimlerde de tekrarlayarak Türkiye'yi daha aydınlık yarınlara taşımak için çalışacağız." ifadelerini kullandı.

Başkan Ateş, kurultayın partinin değişim sürecine büyük katkı sağladığını ve CHP’nin Türkiye’nin sorunlarına çözüm üreten bir parti olarak daha da güçlendiğini belirtti. Tüm partililere teşekkürlerini ileten Ateş, birlik ve beraberlik mesajı vererek sözlerini sonlandırdı.

Etiketler
  Kaynak: internethaberajansi.com.tr

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Ekrem İmamoğlu Kemal Kılıçdaroğlu karşısında aday olur mu?
  NAMAZ VAKİTLERİ
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI