Bugun...

ÜNAL ATEŞ, "YAĞMUR SONRASI ALT YAPI FACİASI YAŞANDI" - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

Cumhuriyet Halk Partisi Kahramanmaraş İl Başkanı Ünal Ateş, geçtiğimiz gün yaşanan yağmur sonrası şehirde oluşan altyapı sorunlarını değerlendirerek, "Kahramanmaraşımız da her yağmur sonrası olduğu gibi yine yağmur sonrası alt yapı faciası yaşandı. 30 yıldır yönettiğiniz bu şehirde altyapı çalışmaları yapılmadığı için her yağmur sonrası aynı manzaralarla karşılaşıyoruz. " dedi.
facebook-paylas
 Tarih: 23-09-2024 11:14:00

ÜNAL ATEŞ,

TRAFİK KABUSU: GÜNEY ÇEVRE YOLU KAPANDI

Ateş, "Yağmur sularının taşması sonucu Güney çevre yolunda, yani Kayseri yolunda trafik durma noktasına geldi. O gün şehir merkezinden Binevler istikametine kadar trafik tamamen tıkanmıştı" diyerek, yaşanan sorunun ciddiyetine dikkat çekti.

YOLLAR ARTIK DEREYE DÖNÜŞÜYOR

Ayrıca, şehirdeki kötü yol koşullarına da değinen Ateş, "Odun ambarlarından Ağcalı'ya giden yol, maalesef artık her yağmurda bir dere haline geliyor. Bu yola giren araçların durumu ne olacağı belirsiz. Yağmurda girdiğiniz anda mahsur kalmanız büyük olasılık" ifadelerini kullandı.

Ateş, Kahramanmaraş’ın altyapısının acilen gözden geçirilmesi gerektiğini vurgulayarak, “Bu tür sorunların tekrar yaşanmaması için gerekli önlemlerin alınması şart. Şehirdeki insanların yaşam standartlarının yükseltilmesi adına sözde yönetimin kalıcı çözümler üretmesi gerekiyor” şeklinde konuştu.

Etiketler
  Kaynak: internethaberajansi.com.tr

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Ekrem İmamoğlu Kemal Kılıçdaroğlu karşısında aday olur mu?
  NAMAZ VAKİTLERİ
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI