Bugun...

Uzun’dan Hulusi Akar’a Sert Eleştiri: "Ülkenin Çıkmazını Biz Çözeceğiz!" - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

Türkiye İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Adayı ve Adalet Birlik Partisi (AB PARTİ) Genel Başkanı İrfan Uzun, Milli Savunma Eski Bakanı Hulusi Akar’ın son günlerde yaptığı açıklamalara sert tepki gösterdi. Hulusi Akar’ın, "Eğitimin amacı bilgi değil Allah korkusu" ve "Muhafazakarlar sokağa çıkmalı" ifadeleri üzerine konuşan İrfan Uzun, Akar’ın AK Parti tabanına mesaj göndererek Cumhurbaşkanlığı adaylığına hazırlandığını iddia etti.
facebook-paylas
 Tarih: 22-09-2024 17:42:00

Uzun’dan Hulusi Akar’a Sert Eleştiri:

"HULUSİ AKAR, ERDOĞAN SONRASINA HAZIRLANIYOR"

İrfan Uzun, Akar’ın bu açıklamalarını siyasi bir manevra olarak değerlendirerek, "Hulusi Akar, AKP tabanına selam çakıp mesaj veriyor. Açıktır ki, Tayyip Erdoğan sonrasına hazırlanıyor ve aday olmak istiyor. Akar, Erdoğan’ın sağlığı konusunda şüpheleri olan İslamcı kesime selam gönderiyor. Ancak biz buradayız ve milletimizin geleceğini liyakatlı ekibimizle kurtarmaya hazırız" dedi.

"HULUSİ AKAR, HİÇ HEVESLENMESİN"

Uzun, Adalet Birlik Partisi’nin ülkenin içinde bulunduğu krizlerden çıkaracak tek parti olduğunu belirterek, “Hulusi Akar ve benzerleri ne kadar heveslenirse heveslensin, ülkemizin sorunlarını çözecek olan Adalet Birlik Partisi’dir. Liyakatli kadrolarımızla il il iktidara hazır bekliyoruz. Ülkemizin geleceği için atılacak adımlar bizdedir” şeklinde konuştu.

"ÜLKEMİZİ ÇIKMAZDAN BİZ ÇIKARACAĞIZ"

Türkiye’nin ekonomik ve sosyal çıkmazlarından kurtulmak için Adalet Birlik Partisi’nin çözüm üreteceğini vurgulayan İrfan Uzun, "Hulusi Akar’ın söylemleri, bir çıkış yolu sunmuyor. Ülkemizi bu çıkmazdan çıkaracak olan biziz, Adalet Birlik Partisi’dir. Halkımızla birlikte, liyakatli ekibimizle çözüm üreteceğiz" dedi.

"BİZ LİYAKATLI BİR EKİPLE HAZIRIZ"

İrfan Uzun, Adalet Birlik Partisi’nin il il örgütlenmiş, liyakatlı bir ekiple iktidara hazır olduğunu belirterek, "Partimiz, halkımızın güvenini kazanacak, liyakate dayalı yönetim anlayışıyla ülkemizi hak ettiği noktaya getirecek. Biz hazırız ve milletimizle birlikte geleceğe yürüyoruz" ifadelerini kullandı.

Etiketler
  Kaynak: internethaberajansi.com.tr

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Ekrem İmamoğlu Kemal Kılıçdaroğlu karşısında aday olur mu?
  NAMAZ VAKİTLERİ
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI