Bugun...
SON DAKİKA

YENİDEN REFAH PARTİSİ BİTLİS İL BAŞKANI ASLAN SÜPHANOĞLU, PARTİNİN HEDEFLERİNİ MASAYA YATIRDI - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

Yeniden Refah Partisi Bitlis İl Başkanı Aslan Süphanoğlu, il yönetimiyle bir araya gelerek partinin gündemini ve gelecek hedeflerini masaya yatırdı.
facebook-paylas
 Tarih: 16-09-2024 13:56:00

YENİDEN REFAH PARTİSİ BİTLİS İL BAŞKANI ASLAN SÜPHANOĞLU, PARTİNİN HEDEFLERİNİ MASAYA YATIRDI - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

"HEDEFLERİMİZ DOĞRULTUSUNDA DURMADAN ÇALIŞIYORUZ"

Toplantıda toplumun içinde bulunduğu zor koşullara dikkat çeken Süphanoğlu, “Toplumumuzun içinde bulunduğu zor koşullar, partimiz ile alakalı geliştirici meseleler ve üye konulu istişarelerimizi değerlendirmeye devam ediyoruz” dedi. 

Süphanoğlu, partinin hedefleri doğrultusunda durmaksızın çalışacaklarını ve üyelerin sorunlarına duyarlı olmanın önemini vurguladı.

Süphanoğlu ayrıca, Yeniden Refah Partisi olarak toplumun ihtiyaçlarına yanıt vermeyi ve gelişim odaklı projeler üretmeyi hedeflediklerini belirterek parti çalışmalarına hız kesmeden devam edeceklerini ve halkla sıkı ilişkiler kurmanın önemine inandıklarını ifade etti. Toplantının sonunda, il yönetim kurulu üyeleriyle birlikte tespit edilen meselelerin çözüm yollarının üzerinde durulacağı belirtildi.

HİZAN İLÇESİ’NE ZİYARET 

Aslan Süphanoğlu ve il yönetimi Hizan ilçesini ziyaret ederek ilçe teşkilatıyla bir araya geldi. Hizan ziyaretinin ardından bir açıklama yapan Süphanoğlu, “Hizan ilçemizi ziyaret etmekten büyük mutluluk duyduk. İlçe Başkanımız Yafes Alca ve ekibine, bizi sıcak bir şekilde karşılamış olmalarından dolayı teşekkür ederiz” dedi.

ÜYE ÇALIŞMALARI VE GÖREV SORUMLULUKLARI ÜZERİNE GÖRÜŞTÜLER

Ziyaret sırasında yönetim birim başkanlarıyla bir araya gelen Süphanoğlu, görev sorumlulukları ve üye çalışmaları hakkında istişarelerde bulunduklarını belirtti. “Partimizin hedefleri doğrultusunda, Hizan’da daha etkin ve verimli bir şekilde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Üye sayımızı artırmak ve halkımızla olan bağlarımızı güçlendirmek adına gereken adımları hep birlikte atacağız” şeklinde konuştu.

GÜROYMAK İLÇE ZİYARETİ

Süphanoğlu, ziyaretlerine Güroymak ilçesi ile devam ettiklerini belirterek, Güroymak ilçe yönetimi, Güroymak ve Gölbaşı Belediye meclis üyeleriyle bir araya geldiklerini ifade etti. “Özellikle Gölbaşı meclis üyelerimizin Gölbaşı belediyesinde yaşanan sorunları istişare ettik. Partimizin meclis üyelerine yaşatılan zorluklar ve belediyede yapılan haksızlıkları asla kabul etmiyoruz. Gölbaşı belediyesinde yapılan usulsüzlükleri rapor şeklinde yakında paylaşacağız” dedi.

Ziyaretler, karşılıklı görüş alışverişleri ve gelecekteki projeler üzerine yapılan değerlendirmelerle sona erdi. Yeniden Refah Partisi Bitlis İl Başkanlığı, Hizan ve Güroymak ilçelerinde yürütülecek çalışmalarla ilgili olarak aktif çalışmalarına devam edeceğini duyurdu.

Etiketler
  Kaynak: internethaberajansi.com.tr

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Ekrem İmamoğlu Kemal Kılıçdaroğlu karşısında aday olur mu?
  NAMAZ VAKİTLERİ
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI