Bugun...

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Altınöz Bolu'da - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Altınöz, Boluyu ziyaret ederek çeşitli etkinliklere katıldı ve yerel sorunları dinledi. Altınöz, Bolunun hak ettiği yerde olmadığını belirterek, “Yeniden Refah Türkiyenin ana muhalefet partisidir” dedi.
facebook-paylas
 Tarih: 28-09-2024 18:28:00

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Altınöz Bolu'da - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

Altınöz'ün Bolu ziyaretine, Yeniden Refah Partisi Bolu İl Başkanı Sadettin Baskın, Gençlik Kolları ve Kadın Kolları üyeleri eşlik etti. Altınöz, ziyaretinde vatandaşlarla buluşarak onların sorunlarına çözüm önerilerini dile getirdi. Gerede'de düzenlenen panayırda esnafla sohbet eden Altınöz, kentsel dönüşüm ve tekstil sektöründeki ara eleman sıkıntısına ilişkin görüşlerini paylaştı. Ayrıca, meslek liselerinin güçlendirilmesi gerektiğine dikkat çekti ve Bolu'nun turizm potansiyelinin yeterince değerlendirilemediğini belirtti. Erken seçim çağrısında bulunan Altınöz, partilerinin ana muhalefet rolünü üstlendiğini ve bu sorumluluğu en iyi şekilde yerine getirmeye çalışacaklarını ifade etti.

Mehmet Altınöz, ziyaret sırasında yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi:

"Partimize Üye Olmak İçin Heyecanlanıyorlar"

"Bolu'da bulunmaktan duyduğumuz memnuniyeti öncelikle paylaşmak istiyoruz. Genel Başkanımız Sayın Fatih Erbakan Bey'in Bolulu kardeşlerimize, hemşerilerimize selamlarını getirdik. Dün başlayan Bolu'daki tarama çalışmalarımızı bugün de devam ettiriyoruz. Gerede ilçemizde dün, yaklaşık 200 yıllık bir geleneği olan Gerede'deki panayırımızı ziyaret ettik. Yaklaşık bin esnafımızın katılım sağladığı, 3 gün süren ve öncesinde de 3 gün sürmek suretiyle her yıl geleneksel olarak devam eden bu panayırı ziyaret ettik. Bolulu kardeşlerimizle hasbihal ettik. Türkiye'nin her yerinden gelen esnaflarımızla sohbet etme imkânı bulduk. Üye kampanyamıza katılan üyelerimize de huzurlarınızda teşekkür etmek isterim. Gerede'de kiminle görüştüysek, konuştuysak, partimize üye olmak için heyecanlarını gözlerinde okuma imkanı bulduk. Bu bakımdan, Bolu'da partimize katılan, üye olan vatandaşlarımıza da teşekkür etmek isterim."

Bolu İl Başkanı Sadettin Baskın: "Bolu'nun Hak Ettiği Konuma Gelmesi İçin Mücadeleye Devam Edeceğiz"

Yeniden Refah Partisi Bolu İl Başkanı Sadettin Baskın, Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Altınöz'ün Bolu ziyaretine ilişkin açıklamalarda bulundu. Baskın, "Sayın Mehmet Altınöz'ün Bolu'yu ziyaret etmesi ve hemşerilerimizin sorunlarını yerinde dinlemesi bizim için çok kıymetlidir. Bolu'nun yıllardır çözülmeyen sorunlarını ve hak ettiği yere gelememesini üzülerek görüyoruz. Ancak, Yeniden Refah Partisi olarak Bolu'yu hak ettiği noktaya taşımak için mücadele etmeye devam edeceğiz. Gerede'deki panayır ziyaretimiz, vatandaşlarımızla olan bağımızı güçlendirdi ve onların partimize olan ilgisini bizzat görmemize vesile oldu. Bu, bizim için büyük bir motivasyon kaynağıdır" dedi.

Etiketler
  Kaynak: internethaberajansi.com.tr

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Ekrem İmamoğlu Kemal Kılıçdaroğlu karşısında aday olur mu?
  NAMAZ VAKİTLERİ
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI