Bugun...

YENİDEN REFAH PARTİSİ NİĞDE İL BAŞKANI GÜMÜŞ: "EKONOMİK SORUNLAR HIZLA DERİNLEŞİYOR" - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

Yeniden Refah Partisi Niğde İl Başkanı Taner Gümüş, ülke genelinde artan ekonomik sorunlara dikkat çekerek, bu sorunların çözümü için kalıcı adımlar atılması gerektiğini ifade etti.
facebook-paylas
 Tarih: 25-07-2024 16:42:00

YENİDEN REFAH PARTİSİ NİĞDE İL BAŞKANI GÜMÜŞ:

Gümüş, yaptığı basın açıklamasında, her geçen gün derinleşen ekonomik kriz nedeniyle halkın alım gücünün düştüğünü ve vatandaşların geçim sıkıntısıyla karşı karşıya kaldığını belirtti.

VATANDAŞIN SORUNLARI GÖZARDI EDİLMEMELİ

Taner Gümüş, “Yüksek enflasyon, artan hayat pahalılığı ve işsizlik oranları, toplumun tüm kesimlerini etkiliyor. Vatandaşlarımız geçim derdine düşmüşken, hükümetin bu sorunları göz ardı etmesi kabul edilemez. Ekonomik reformlar bir an önce hayata geçirilmelidir,” diyerek, hükümeti sorumluluk almaya çağırdı.Gümüş, üretim odaklı bir ekonomik politikaya geçilmesi gerektiğini vurgulayarak, “Tarım, sanayi ve yerli üretim desteklenmeli, dışa bağımlı ekonomik yapının önüne geçilmelidir. Bu sayede hem istihdam yaratılır hem de ülkemiz ekonomisi güçlenir,” şeklinde konuştu.

BİRLİKTE HAREKET ETME ÇAĞRISI

Başkan Gümüş, ekonomik sorunların sadece hükümetin değil, tüm siyasi partilerin ve sivil toplum kuruluşlarının ortak sorunu olduğunu ifade etti. Gümüş, “Bu sorunlara çözüm bulmak için el birliğiyle çalışmalıyız. Tüm partileri ve vatandaşları, ülkemizin ekonomik geleceği için dayanışma içinde olmaya davet ediyorum” diyerek birlik mesajı verdi.

Yeniden Refah Partisi Niğde İl Başkanı Taner Gümüş, ekonomik krizle ilgili ortaya koyacakları çözüm önerileri ile halkın yanında olmaya ve bu konuda daha aktif bir tutum sergilemeye devam edeceklerini belirtti.

Etiketler
  Kaynak: internethaberajansi.com.tr

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Ekrem İmamoğlu Kemal Kılıçdaroğlu karşısında aday olur mu?
  NAMAZ VAKİTLERİ
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI