Bugun...

Yerli ve Milli Parti Lideri Teoman Mutlu; provokasyona ve tahriklere dikkat çekti… - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

Yerli ve Milli Parti Lideri Teoman Mutlu, Kayseride Suriye uyruklu bir kişinin, 5 yaşındaki çocuğu taciz ettiği iddiası sonrası yaşanan olayların ardından yaptığı açıklamada provokasyona ve tahriklere dikkat çekti. .
facebook-paylas
 Tarih: 01-07-2024 16:21:00

Yerli ve Milli Parti Lideri Teoman Mutlu;  provokasyona ve tahriklere dikkat çekti… - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

Artan suç olaylarına işaret eden Mutlu, “Sığınmacı olsun, ilticacı olsun adı ne olursa olsun yurdumuzda yaşayan yabancılar çok fazla suç işlemeye başladılar. Artık sabrımız taşıyor. Misafirse, misafirliğini bilecek. Sığınmacı ise haddini bilecek. İnsanlığın, merhametin de bir sınırı vardır. Geçirdiğimiz tecrübeler bize şunu öğretti; sayısı milyonları geçen bu kişiler için acil bir yasa çıkarılmalı ve mutlaka ‘Göçmen Bakanlığı’ kurulmalıdır. Yeni ve beklenmeyen durumları eski yasalarla ve eski kurumlarla yönetemezsiniz” dedi.

HÜKÜMET ACİL TEDBİR ALMALIDIR
Acil önlem alınması çağrısı yapan Mutlu, şöyle devam etti: “Bugün ortaya çıkan bu vahim tabloya göre tedbir almalıyız. Biz başkaları gibi, paket yapalım bunları atalım demiyoruz. Ama ortada derin bir sıkıntı var. Tahrikler var, provokasyon var. Ülkemizi karıştırmak isteyenler var. Hükümet acil tedbir almalıdır. Aksi halde bu kıvılcım büyür yangına döner.
Halkın öfkesi çılgınlığa dönmeden tedbir alalım. Biz Yerli ve Milli Parti olarak olabildiğince sağduyulu davranıyoruz. Ama tekrar söylüyoruz acil ‘Göçmen Bakanlığı’ kurulsun ve hemen bu duruma uygun yasa çıkarılsın bu böyle gitmez.”

Etiketler
  Kaynak: internethaberajansi.com.tr

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Ekrem İmamoğlu Kemal Kılıçdaroğlu karşısında aday olur mu?
  NAMAZ VAKİTLERİ
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI