Bugun...

YMP ANTALYA İL BAŞKANI SERDAR YUMAK: “NE SAĞCIYIZ, NE SOLCUYUZ“ - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

Yerli ve Millî Parti Antalya İl Başkanı Serdar Yumak, gündeme dair değerlendirmelerde bulunarak partisinin çalışmalarını aktardı.
facebook-paylas
 Tarih: 08-09-2024 01:21:00

YMP ANTALYA İL BAŞKANI SERDAR YUMAK: “NE SAĞCIYIZ, NE SOLCUYUZ“ - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

Yumak,   2023 yılında Kasım ayında İl Başkanlığı görev bayrağını teslim aldığını belirterek, “Bizim partimiz asla ve asla ne sağ ne solcu olarak görülmeyecektir. Partimizi herkes Allah Bir, Kur’an Bir, Bayrak Bir, Vatan Bir diye haykıran bir parti olarak görecektir. Ne sağcıyız, ne solcuyuz” dedi.

KÜLLERİNDEN YENİDEN DOĞAN BİR TÜRKİYE 

Yumak, açıklamalarında okuyan, özgürce düşünen, hakkı ve hukuku önceleyen, bilimi ve eğitimi temel alan bir toplum oluşturma hedefinde olduklarını vurguladı. “Geleceği, bugünün sağladığı gerçekliğinin farkında olarak; gençlerimize yatırım yapmayı, çağın gerektirdiği ihtiyaçlarını karşılayarak ülkemizi ve halkımızı ileriye taşıyacak bir genç kuşak yaratmayı hedefliyoruz. Atatürk’ün torunları olarak bu ülkeden gitmeyi planlayan bireylerle değil, küllerinden yeniden doğan bir Türkiye hayalini kuruyoruz” ifadelerini kullandı.

İL KONGRESİ YOLUNDA

Yumak, Aksu, Konyaaltı, Kepez, Muratpaşa ve Döşemealtı ilçelerinde ilçe kongrelerinin tamamlandığını belirtti. İki ilçe kongresinin daha yapılmasının ardından il kongresinin gerçekleştirileceğini ifade etti. Antalya'nın geniş coğrafyasında nasıl bir çalışma yapacaklarını düşündüklerini belirten Yumak, STK’lar ve kooperatiflerle toplantılar organize ettiklerini açıkladı. Bu toplantılarla Genel Başkan Teoman Mutlu’yu en hızlı şekilde tanıtmayı hedeflediklerini söyledi.

TURİZMDEKİ DÜŞÜŞ

Antalya'nın bir turizm bölgesi olduğunu hatırlatan Yumak, bu yıl otellerin doluluk oranlarının düşük olduğunu ve insanların tatil yapma imkanlarının kalmadığını dile getirdi. “Otellerin Antalya doluluk oranı olarak Alanya, Manavgat ve Kemer'de çok azdı. Antalya turizm bölgesi olmasına rağmen biz çok kötü bir sezon geçirdik. Bu sezonun bu şekilde olmasının sebebi ekonomik istikrarsızlık ve insanların alım güçlerinin yok olmasıdır. Bu şartlar altında insanlar tabi ki tatil yapamaz” dedi.

YÜKSEK KİRALAR VE EV FİYATLARI

Yumak, kiraların ve ev fiyatlarının yüksek seviyelere ulaştığını belirtti. STK’larla yapılan görüşmelerde alım gücü ile ilgili sorunların gündeme geldiğini ifade etti. Partinin, sorunlara çözüm bulma konusunda vatandaşlarla iletişim kurarak neler yapabileceğini anlatmaya çalıştığını söyledi.

BELEDİYE HİZMETLERİNİ TESPİT EDİYORUZ

Antalya'da yaz sezonu nedeniyle belediyelerin çeşitli hizmetler sunduğunu belirten Yumak, bu hizmetlerin takdir edilecek ve eleştirilecek yanlarının olduğunu ifade etti. Gelecek dönemde bu konularla ilgili tespitlerini paylaşacaklarını söyledi. 


Yumak, “Antalya halkımıza; Yerli ve Milli Parti olarak  içerde yerli, dışarda milli düsturuyla, 
Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ilkeleri ışığımızdır şiarıyla hareket eden bir parti olduğumuzu aktarmaya çalışıyoruz. Bizim partimiz asla ve asla ne sağcı, ne solcu olarak görülmeyecektir. Partimizi herkes Allah Bir, Kur’an Bir, Bayrak Bir, Vatan Bir diye haykıran bir parti olarak görecektir” diyerek sözlerini tamamladı.

Etiketler
  Kaynak: internethaberajansi.com.tr

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Ekrem İmamoğlu Kemal Kılıçdaroğlu karşısında aday olur mu?
  NAMAZ VAKİTLERİ
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI