Bugun...

Yozgat İl Başkanı Ömer Aydoğmuş’un Ankara Ziyaretleri - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

Gelecek Partisi Yozgat İl Başkanı Ömer Aydoğmuş, Gelecek Partisi İl Yönetim Kurulu üyesi Ahmet Selvi ile birlikte Ankara’da bir dizi ziyarette bulundu. Başkan Aydoğmuş, yaptığı açıklamada, Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği Yönetim Kurulu Başkanı ve Yozgat’ın yetiştirdiği kıymetli insan, değerli insan Adem Darımla ile bir araya geldiklerini belirtti.
facebook-paylas
 Tarih: 05-07-2024 15:21:00

Yozgat İl Başkanı Ömer Aydoğmuş’un Ankara Ziyaretleri - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

Başkan Aydoğmuş, ziyaret hakkında şu açıklamalarda bulundu:

"Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği Yönetim Kurulu Başkanı, Yozgat'ın yetiştirdiği kıymetli insan, değerli abimiz Adem Darımla başkanımızı ziyaret ettik. Yozgat üzerine sohbet ettik ve ilgi ve alakalarından dolayı kendisine teşekkür ediyorum. Yozgatlı hemşehrilerimizin siyasette, bürokraside ve sivil toplum kuruluşlarında üst düzey görev almaları bizleri mutlu etmektedir. Sayın başkanımıza çalışmalarında başarılar diliyorum."

Başkan Aydoğmuş, Yozgatlıların çeşitli alanlarda üst düzey görevlerde bulunmasının, il ve ülke için önemli katkılar sağladığını ifade etti. Bu tür ziyaretlerin, Yozgat’ın gelişimine ve Yozgatlıların dayanışmasına önemli katkılar sunduğunu belirten Aydoğmuş, Adem Darımla’nın Yozgat için yaptığı çalışmaları takdir ettiklerini söyledi.

Başkan Aydoğmuş, ziyaretlerin devam edeceğini ve Yozgat için faydalı olabilecek tüm kişi ve kurumlarla iş birliği yapmaya devam edeceklerini belirterek, "Yozgat’ın kalkınması ve gelişmesi için hep birlikte çalışacağız. Bu tür ziyaretler, birlik ve beraberliğimizi pekiştiriyor ve daha güçlü adımlar atmamıza olanak sağlıyor," dedi.

Etiketler
  Kaynak: internethaberajansi.com.tr

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Ekrem İmamoğlu Kemal Kılıçdaroğlu karşısında aday olur mu?
  NAMAZ VAKİTLERİ
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI