Bugun...
SON DAKİKA

25 İşveren Standında 1.675 İş Başvurusu Yapıldı - TÜRKİYE - İnternetin Ajansı

Orhangazi Belediyesi, Orhangazi Ticaret ve Sanayi Odası ve İŞKURun ortaklaşa düzenlediği Orhangazi İstihdam Buluşması, 16–17 Eylül tarihlerinde Orhangazi Kültür ve Gençlik Merkezinde gerçekleştirildi. İstihdam buluşmasında 25 işveren standında 1.675 iş başvurusu yapıldı.
facebook-paylas
 Tarih: 19-09-2024 17:49:00

25 İşveren Standında 1.675 İş Başvurusu Yapıldı - TÜRKİYE - İnternetin Ajansı

Açılış törenine Orhangazi Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu, Gemlik Kaymakamı Uğur Turan, Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Altuntaş, İl Müdür Yardımcısı Ahmet Canımova, Orhangazi Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erol Hatırlı ile siyasi parti ve sivil toplum örgütlerinin temsilcileri katıldı.

 

Buluşmada, Orhangazi Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erol Hatırlı, Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, Gemlik Kaymakamı Uğur Turan ve Orhangazi Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu kurdele kesimiyle istihdam buluşmasını ziyarete açtı.

 

İkinci İstihdam Buluşması Gerçekleştirildi

 

Bu yıl ikincisi yapılan Orhangazi İstihdam Buluşması, iş arayan vatandaşlar ve meslek edinme aşamasındaki gençlerin birçok firma ve uzmanla bir araya gelerek kişisel gelişim ve iş bulma olanakları sağlamalarını hedefledi. Ayrıca, firmaların kendi aralarındaki ve kurumlarla olan iletişimini kuvvetlendirerek nitelikli iş gücüne ulaşmalarına yardımcı olmayı amaçladı.

 

Etiketler
  Kaynak: internethaberajansi.com.tr

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  DİĞER TÜRKİYE Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Ekrem İmamoğlu Kemal Kılıçdaroğlu karşısında aday olur mu?
  NAMAZ VAKİTLERİ
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI