Bugun...

ADİL TÜRKİYE PARTİSİ’NDEN PROVOKASYON UYARISI: “OYUNA GELMEYELİM” - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

Adil Türkiye Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Vekili Ümit Demiroğlu, son günlerde yaşanan gelişmeler üzerine bir açıklama yaparak vatandaşlara sağduyu çağrısında bulundu.
facebook-paylas
 Tarih: 11-09-2025 10:42:00

ADİL TÜRKİYE PARTİSİ’NDEN PROVOKASYON UYARISI: “OYUNA GELMEYELİM” - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

“EN BÜYÜK GÜCÜMÜZ BİRLİK VE BERABERLİKTİR”
Demiroğlu, ülke üzerinde çok yönlü oyunların oynandığını ifade ederek, “Böylesi zamanlarda en büyük gücümüz; birlik, beraberlik ve sağduyumuzdur. Provokasyonlara kapılmadan, soğukkanlılığımızı korumak hepimizin görevidir” dedi.

“MİLLETİMİZİ SABIRLI VE VAKUR OLMAYA DAVET EDİYORUZ”
Parti olarak vatandaşlara sokaklara çıkma çağrısı yapmadıklarını vurgulayan Demiroğlu, “Bizler kimseye sokağa çıkın demiyoruz, bilakis milletimizi sabırlı, vakur ve bilinçli olmaya davet ediyoruz” ifadelerini kullandı.

“VATANIMIZI SON DAMLAMIZA KADAR SAVUNMAYI BİLİRİZ”
Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının mirasına dikkat çeken Demiroğlu, “Söz konusu vatan olduğunda, bizler bu toprakların kahraman evlatları olarak, Cumhuriyetimizi ve vatanımızı kanımızın son damlasına kadar savunmayı çok iyi biliriz” dedi.

“MİLLETİMİZİN KARARLILIĞI OYUNLARI BOZACAK”
Yaşanan gelişmeleri “büyük bir oyun” olarak nitelendiren Demiroğlu, bu oyunu bozacak olanın milletin sarsılmaz iradesi ve kardeşliği olacağını belirterek, “Gelin, aklı selimle hareket ederek, fitne ve kargaşaya fırsat vermeden; güçlü, bağımsız ve adil bir Türkiye için el ele verelim” sözleriyle açıklamasını sonlandırdı.

Etiketler
  Kaynak: internethaberajansi.com.tr

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Ekrem İmamoğlu Kemal Kılıçdaroğlu karşısında aday olur mu?
  NAMAZ VAKİTLERİ
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI