Bugun...

Ahmet Korkmaz: “Türk bayrağı altında buluşuyoruz, ittifak değil güç birliğiyiz” - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

Anahtar Parti (A Parti) Erzincan İl Başkanı Ahmet Korkmaz, sahadan gelen güçlü desteğe işaret ederek partisini “vatanını seven herkesin buluştuğu” kapsayıcı bir oluşum olarak tanımladı. Korkmaz, partinin hiçbir radikal kamptan beslenmediğini, mezhep veya etnik temelde ayrım yapmadığını ve kendi amblemiyle seçimlere gitme kararlılığında olduğunu vurguladı.
facebook-paylas
 Tarih: 18-11-2025 13:49:00

Ahmet Korkmaz: “Türk bayrağı altında buluşuyoruz, ittifak değil güç birliğiyiz” - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

“AYNI TABANDAN GELİYORUZ; KAPILARIMIZ HERKESE AÇIK”

Korkmaz, konuşmasında Anahtar Parti’nin; muhafazakâr, milliyetçi, demokrat ve vatansever kesimleri aynı çatı altında topladığını belirtti:
“Bizim hitap ettiğimiz kesim yalnızca belirli partilerin tabanı değil; AK Parti’den, MHP’den ve diğer partilerden vatandaşlar da bu çatı altında buluşuyor. Erzincan’da Alevi ve Sünni kardeşlerimizle yan yanayız. Bizim tek kırmızı çizgimiz vatan hainliğidir.”

“RADİKAL DEĞİL, KAPSAYICI BİR SİYASET”
Korkmaz, partinin program ve hedeflerinin radikal değil, kapsayıcı olduğunu ifade etti:
“İnanç özgürlüğüne saygılıyız; kimsenin inancını siyaset alanında dayatmasını istemiyoruz. Hep birlikte, Türk bayrağı altında demokratik ve milli bir gelecek inşa edeceğiz.”

“İTTİFAK DEĞİL, KENDİ AMBLEMİMİZLE YOLA ÇIKIYORUZ”
Korkmaz, kamuoyunda konuşulan birleşme ve ittifak beklentilerine netlik getirdi:
“Anahtar Parti olarak herhangi bir partiyle ittifak içinde değiliz. Kendi adımızla, kendi amblemimizle seçimlere gireceğiz. Katılmak isteyenler değerlendirilecek; oy birliğiyle uygun görülenler aramıza katılacaktır.”

“SAHADAN GELEN GÜÇLÜ MESAJ: BİZ İKTİDAR OLABİLİRİZ”
Korkmaz, saha izlenimlerini şu sözlerle özetledi:
“Vatandaşların gözündeki o ışığı görüyoruz. Halk bizi bir fırsat olarak görüyor; ‘bir sen kaldın’ diyenlere karşı ‘bir biz kaldık’ diyeceğiz. Sandıkta gerçek tercih ortaya çıkacak; biz halkın umudunu temsil ediyoruz.”

Etiketler
  Kaynak: internethaberajansi.com.tr

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Ekrem İmamoğlu Kemal Kılıçdaroğlu karşısında aday olur mu?
  NAMAZ VAKİTLERİ
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI