Bugun...

Akkuş: “Erbakan Liderliğinde İktidar Yolculuğuna Kararlılıkla Devam Ediyoruz” - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

Yeniden Refah Partisi Iğdır İl Başkanı Fırat Akkuş, yaptığı açıklamada Yeniden Refah Partisinin Fatih Erbakan liderliğinde iktidara yürüyüşünü kararlılıkla sürdürdüğünü ifade etti. Akkuş, Milli Görüş’ün temel hedefleri olan “Yaşanabilir Türkiye”, “Yeniden Büyük Türkiye” ve “Yeni Bir Dünya” vizyonunu gerçekleştirme yolunda büyük bir mücadele verdiklerini belirtti.
facebook-paylas
 Tarih: 18-09-2024 12:07:00

Akkuş: “Erbakan Liderliğinde İktidar Yolculuğuna Kararlılıkla Devam Ediyoruz” - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

Başkan Akkuş, farklı kimliklerin barış içinde bir arada yaşatılmasının Yeniden Refah iktidarının temel prensiplerinden biri olacağını vurgulayarak, “Farklılıkları bir zenginlik kabul ederek koruyacağız. Milli birlik ve beraberliği güçlendireceğiz,” dedi.

Açıklamasında, Yeniden Refah Partisi’nin sabredenler, sebat edenler, ahd edenler ve çile çekip bedel ödeyenlerle birlikte iktidarı inşa edeceğini belirten Akkuş, “İlk seçimde, İkinci Kırk Yıl Yürüyüşü’ne ulaşacağız. Hakkı batıldan ayırt etmeyi ve Hakkın safında yer almayı nasip eden Cenabı Allah’a sonsuz şükürler olsun. Artık umut var, artık çare var, artık alternatif var. Artık Yeniden Refah var!” dedi.

Akkuş, Milli Görüş Hareketi'nin 50 yıllık köklü geçmişi ve Peygamberi yürüyüşün izinden giderek, Hz. Adem’den bu yana süregelen hak mücadelesinin yeni adımlarını atmaya başladıklarını dile getirdi. “Milli Görüş çınarını yeniden yeşertmek, o çınarın gölgesinde milletimizi bir araya getirmek, köklerini daha derinlere taşımak için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Ne yapılırsa yapılsın, bu çınarın yıkılmayacağını tüm dünyaya bir kez daha göstereceğiz,” şeklinde konuştu.

Etiketler
  Kaynak: internethaberajansi.com.tr

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Ekrem İmamoğlu Kemal Kılıçdaroğlu karşısında aday olur mu?
  NAMAZ VAKİTLERİ
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI