![]() |
Tweet |
Şehitlerimize rahmet
Yalçın mesajında, saldırıda şehit olan 1. Sınıf Emniyet Müdürü ve Polis Başmüfettişi Muhsin Aydemir ile Polis Memuru Hasan Akın’a Allah’tan rahmet dileyerek şu ifadelere yer verdi:
“Ülkemizin huzurunu korumak için canlarını feda eden kahraman şehitlerimizi minnetle anıyor, ailelerine ve milletimize sabırlar diliyorum.”
Yaralı polislerimize acil şifalar
Saldırıda yaralanan Polis Memuru Ömer Amilağ ve Polis Memuru Murat Dağlı’ya da acil şifalar dileyen Yalçın, “Kahraman güvenlik güçlerimizin yanındayız. Yaralı polislerimizin en kısa sürede sağlığına kavuşmasını temenni ediyorum” dedi.
“Birliğimiz ve dirliğimiz sarsılamaz”
Bedri Yalçın, açıklamasının sonunda terör ve şiddetin hiçbir zaman toplumsal huzuru bozamayacağını vurgulayarak, “Türkiye Cumhuriyeti güçlüdür, milletimiz kararlıdır. Bu saldırılar birliğimizi ve dirliğimizi asla sarsamayacaktır” ifadelerini kullandı.