Bugun...

Artvin İl Başkanı Yusuf Orhan Atan'dan YKS Mesajı - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Artvin İl Başkanı Yusuf Orhan Atan, 8-9 Haziran 2024 tarihlerinde gerçekleştirilecek Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) öncesinde bir destek mesajı yayınladı. Başkan Atan, sınava girecek tüm öğrencilere başarılar diledi ve onların yanında olduklarını belirtti.
facebook-paylas
 Tarih: 07-06-2024 22:56:00

Artvin İl Başkanı Yusuf Orhan Atan'dan YKS Mesajı - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

YKS, Türkiye genelinde milyonlarca genç için büyük bir adım ve geleceğe yön verecek bir sınav. CHP Artvin İl Başkanı Yusuf Orhan Atan, öğrencilere hitaben yaptığı açıklamada, CHP'nin gençlerin eğitimine ve başarılarına verdiği önemi vurguladı.

Başkan Atan, mesajında şu ifadelere yer verdi: "Sevgili öğrenciler, uzun süren bir hazırlık döneminin ardından geleceğinize yön verecek önemli bir sınava girmek üzeresiniz. Bilgi ve becerilerinizi sergileyeceğiniz bu sınavda tüm adaylara başarılar diliyorum. Unutmayın, her birinizin potansiyeli sonsuz ve biz, Cumhuriyet Halk Partisi olarak, gençlerimizin her zaman yanındayız. Sınavın stresine kapılmadan, en iyi performansınızı sergileyebilmeniz için sakin kalmaya ve kendinize güvenmeye özen gösterin."

Atan, mesajını şöyle sonlandırdı: "CHP olarak, gençlerimizin eğitim yolculuğunda onlara destek olmak ve onların başarılarını kutlamak bizim için büyük bir onurdur. Sınavda elde edeceğiniz sonuçlar, sizleri geleceğe taşıyacak değerli adımlardır. Hepinize başarılar dilerim ve sınav sonrasında da başarılı bir gelecek kuracağınıza olan inancımız tamdır."

Etiketler
  Kaynak: internethaberajansi.com.tr

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Ekrem İmamoğlu Kemal Kılıçdaroğlu karşısında aday olur mu?
  NAMAZ VAKİTLERİ
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI