Bugun...

Aslan Süphanoğlu "Ülkenin Geleceği İçin Milli Görüş Kadroları İktidara Hazır!" - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

Yeniden Refah Partisi (YRP) Bitlis İl Başkanı Aslan Süphanoğlu, Türkiyenin erken seçime doğru ilerlediğini belirterek acil seçim çağrısında bulundu. Süphanoğlu, Genel Başkan Yardımcısı ve Siyasi İşler Başkanı Suat Kılıçın erken seçim önerisine katıldığını ifade etti.
facebook-paylas
 Tarih: 06-09-2024 15:56:00

Aslan Süphanoğlu

Süphanoğlu, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Türkiye'nin erken seçime doğru ilerlediğini görüyoruz. 2025 yılı sonbaharı ya da 2026 yılının ilkbaharı olabilir; bu erken seçim kapımızı çalacaktır. Genel Başkan Yardımcımız Suat Kılıç'ın 23 Kasım 2025 tarihini önerdiği erken seçim çağrısına katılıyorum. Ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik ve sosyal şartlar, milletimizin iradesinin yeniden tecelli etmesini zorunlu kılıyor."

"Milli Görüş Kadroları Ülkeyi Kurtaracak"

Aslan Süphanoğlu, Yeniden Refah Partisi olarak iktidara hazır olduklarını vurgulayarak, "Bu milleti ancak ve ancak Milli Görüş kadroları kurtarabilir. Ekonomi çökmüş durumda, adalet sistemi zayıflamış. En önemlisi, vatandaşlarımız geçim sıkıntısı çekiyor. İcra daireleri yoğun bir şekilde çalışıyor, vatandaşlarımız posta tebligatlarını almaktan kaçınıyor. Muhtarlıklar icra tebligatlarıyla dolu; herkes borçlu. Bu tablo sürdürülebilir değildir," dedi.

"Acil Seçim Ülkenin Hayrına Olacaktır"

Süphanoğlu, hükümetin erken seçim kararı almasının ülkenin geleceği açısından elzem olduğunu belirterek, "Hükümetin bu işi sonuna kadar götürmesi mümkün görünmüyor. Milletimizin derdine derman olamayan bu iktidar, ülkemizin daha fazla zarar görmemesi için erken seçim kararı almalıdır. Yeniden Refah Partisi olarak bizler, ekonomiyi düzeltmek, adaleti tesis etmek ve halkımızın refahını sağlamak için hazırız," ifadelerini kullandı.

Etiketler
  Kaynak: internethaberajansi.com.tr

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Ekrem İmamoğlu Kemal Kılıçdaroğlu karşısında aday olur mu?
  NAMAZ VAKİTLERİ
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI