Bugun...

Ateş: “Gülşah Durbay geride umut bıraktı” - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kahramanmaraş İl Başkanı Ünal Ateş, Manisa Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay’ın vefatı üzerine yaptığı açıklamada, Durbay’ın görev süresince sergilediği duruşun ve halkla kurduğu bağın örnek alınması gerektiğini belirtti.
facebook-paylas
 Tarih: 15-12-2025 22:46:00

Ateş: “Gülşah Durbay geride umut bıraktı” - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

“Halkla kurduğu bağ unutulmayacak”

Ateş, Durbay’ın siyasette dikkat çekici bir biçimde sakin ve çözüm odaklı bir yaklaşım benimsediğini vurgulayarak, “Gülşah Başkan, makamı prestij için değil, hizmet üretmek ve halkın yanında durmak için kullandı. İnsanlarla kurduğu güven ilişkisi, geride bırakacağı en değerli miras olarak anılacak” dedi.

“Bugün Manisa’da herkes onu uğurladı”

Cenaze törenine binlerce yurttaşın katılmasını hatırlatan Ateş, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
“Bugün Manisa’da bir araya gelen kalabalık, onun yalnızca bir belediye başkanı olmadığını, halkın güvenini kazanmış bir lider olduğunu gösteriyor. Gülşah Başkan, sessiz ama etkisi büyük bir isim olarak hafızalarda yaşayacak.”

Ünal Ateş, mesajını, “Merhum Başkanımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Ailesine, Manisa halkına ve Cumhuriyet Halk Partisi camiamıza sabır ve başsağlığı diliyorum. Onu, duruşu ve bıraktığı değerlerle hatırlayacağız” sözleriyle tamamladı.

Etiketler
  Kaynak: internethaberajansi.com.tr

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Ekrem İmamoğlu Kemal Kılıçdaroğlu karşısında aday olur mu?
  NAMAZ VAKİTLERİ
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI