Bugun...
SON DAKİKA

ATP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI SEDAT ALTINKÖK'ÜN KURBAN BAYRAMI MESAJI - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

Adil Türkiye Partisi (ATP) Genel Başkan Yardımcısı Sedat Altınkök, Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında birlik, beraberlik ve kardeşlik vurgusu yaptı. Altınkök, bayramların toplumsal barışın, sevginin ve hoşgörünün pekiştiği özel günler olduğunu belirterek, Kurban Bayramının ülkemiz ve tüm İslam âlemi için hayırlara vesile olmasını diledi.
facebook-paylas
 Tarih: 19-06-2024 17:49:00

ATP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI SEDAT ALTINKÖK'ÜN KURBAN BAYRAMI MESAJI - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

Altınkök, mesajında şu ifadelere yer verdi:
"Sevgili vatandaşlarımız, Kurban Bayramı, paylaşmanın, dayanışmanın ve kardeşliğin en güzel örneklerini sergilediğimiz mübarek bir gündür. Bu bayramda da yardımlaşma ve dayanışma ruhunu en yüksek seviyede yaşatarak, ihtiyaç sahiplerine el uzatmalı, sevgi ve hoşgörü ortamını güçlendirmeliyiz. Herkesin huzur ve barış içinde bir bayram geçirmesini temenni ediyorum.

Kurban Bayramı'nın, ülkemize ve milletimize sağlık, mutluluk ve refah getirmesini diliyorum. Bayram süresince sevdiklerimizle bir arada olmanın mutluluğunu yaşarken, trafik kurallarına uyarak ve pandemi tedbirlerine dikkat ederek güvenli bir bayram geçirmeye özen göstermeliyiz. Bu vesileyle, başta şehit ailelerimiz ve gazilerimiz olmak üzere tüm halkımızın bayramını en içten dileklerimle kutluyor, sağlık ve esenlikler diliyorum."

Sedat Altınkök, mesajının sonunda bayramların aynı zamanda toplumsal barış ve kardeşlik duygularının pekiştiği özel günler olduğuna dikkat çekerek, tüm vatandaşları bayram coşkusunu paylaşmaya ve birlik içinde hareket etmeye davet etti.

Etiketler
  Kaynak: internethaberajansi.com.tr

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Ekrem İmamoğlu Kemal Kılıçdaroğlu karşısında aday olur mu?
  NAMAZ VAKİTLERİ
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI