Bugun...
SON DAKİKA

ATP Genel Başkanı Ata Barlas Aşkar’dan YKS Mesajı - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

Ankara - Adil Türkiye Partisi (ATP) Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Ata Barlas Aşkar, 8-9 Haziran 2024 tarihlerinde gerçekleştirilecek Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) öncesinde bir mesaj yayınladı. Aşkar, sınava girecek tüm öğrencilere başarılar diledi ve gençlerin geleceğine olan inancını vurguladı.
facebook-paylas
 Tarih: 08-06-2024 23:35:00

ATP Genel Başkanı Ata Barlas Aşkar’dan YKS Mesajı - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

YKS, gençlerin akademik kariyerleri ve gelecek hedefleri açısından önemli bir sınavdır. ATP Genel Başkanı Ata Barlas Aşkar, bu önemli sınav öncesinde öğrencilere yönelik moral ve motivasyon mesajı paylaştı.

Başkan Aşkar, mesajında şu ifadelere yer verdi: "Sevgili gençler, uzun süredir emek verdiğiniz ve büyük bir azimle hazırlandığınız YKS'ye girmek üzeresiniz. Bu süreçte gösterdiğiniz çaba ve kararlılık, gelecek hedeflerinize ulaşmanız için önemli birer adımdır. Hayallerinize ve hedeflerinize ulaşacağınıza yürekten inanıyor ve sizlere güveniyorum. Kendinize güvenerek, sakin ve emin adımlarla ilerleyin. Göreceksiniz ki, hayatınızda verdiğiniz hiçbir emek zayi olmayacak; çalışmalarınızın karşılığını mutlaka alacaksınız."

Aşkar, mesajını şöyle sonlandırdı: "Sınav sonuçlarınız ne olursa olsun, sizler bizim için çok değerlisiniz ve büyük potansiyellere sahipsiniz. Bu vesileyle, sınava girecek tüm öğrencilerimize başarılar diliyor, gelecekte büyük başarılara imza atacaklarına yürekten inanıyorum. Adil Türkiye Partisi olarak, her zaman gençlerimizin yanında olacağız ve onların başarılarını destekleyeceğiz."

Etiketler
  Kaynak: internethaberajansi.com.tr

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Ekrem İmamoğlu Kemal Kılıçdaroğlu karşısında aday olur mu?
  NAMAZ VAKİTLERİ
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI