Bugun...
SON DAKİKA

Başkan Arslan: "Korku Duvarlarını Aşarak Halkımıza Destek Vereceğiz" - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Baskil İlçe Başkanı Kemal Zeki Arslan, yaklaşan seçimler öncesi çalışmalarını sürdüren parti teşkilatının, Baskil’deki köyleri tek tek gezerek halkın nabzını tuttuğunu ifade etti. Arslan, halkta görülen korku ve çekinceden söz ederek,CHPnin Baskilde iktidar alternatifi olarak güçlendiğini vurguladı.Arslan, ilçede yaşanan zorlukların çözümü için halktan destek talep ederken,bu korkunun yersiz olduğunu ve demokratik mücadelenin kararlılıkla sürdürüleceğini belirtti.
facebook-paylas
 Tarih: 13-10-2024 21:07:00

Başkan Arslan:

Halktaki Korku ve Baskı: "Korku İmparatorluğu Yıkılacak"

Kemal Zeki Arslan, CHP Baskil teşkilatının ilçede köy köy gezerek halkla bir araya geldiğini, halkın düşüncelerini ve beklentilerini dinlediklerini ifade etti. Ancak Arslan, bu görüşmeler sırasında halk arasında ciddi bir "korku imparatorluğu" olduğunun fark edildiğini belirtti. "Baskil'deki köyleri tek tek gezerek halkımızla bir araya geliyoruz, ancak ne yazık ki birçok insanımızda büyük bir korku ve çekince olduğunu görüyoruz. Halkımızın gözünde, özellikle memur olan ya da iş bekleyen vatandaşlarımızda 'Partiye katılırsam işten atılır mıyım, baskı görür müyüm?' gibi korkular var. Bu korku, vatandaşlarımızı özgürce ifade etmekten alıkoyuyor ve demokratik tercihlerini kullanmada çekingen hale getiriyor" şeklinde konuştu.

"Korku Duvarlarını Aşmak İçin Buradayız"

CHP Baskil İlçe Başkanı Arslan, partilerinin bu korku duvarını aşmak için mücadele ettiğini, halkın yanında yer alarak bu çekinceleri yok etmeyi hedeflediklerini belirtti. "Biz, halkımıza korkmalarına gerek olmadığını, bu korku imparatorluğunun sona ereceğini ve onların yanında olduğumuzu anlatmak için buradayız. Korkuyu yenecek, halkımıza güven verecek ve bu topraklarda kimsenin baskı altında olmadan özgürce yaşayabilmesi için mücadele edeceğiz. Baskil halkı, geleceği için artık çekinmeden partimize destek olmalı. Kapıları aşındırarak, gerekirse tek tek halkımızın kapısını çalarak, partimize gereken desteği kazandırmak için elimizden geleni yapacağız" ifadelerini kullandı.

Destek Çağrısı: "Baskil İçin Umut Bizimle Yeşerecek"

Kemal Zeki Arslan, Baskil’de Cumhuriyet Halk Partisi'nin güçlü bir alternatif olduğunu ve halkın bu umuda sarılması gerektiğini vurguladı. Arslan, "Baskil'de yaşayan halkımız, yıllardır süren yetersiz hizmetlerden, ihmalden ve yaşanan zorluklardan bıktı. Köylerimizde, ilçemizde eksiklikler ve halkımıza yeterince hizmet sunulmadığını açıkça görüyoruz. Halkımız, baskı altında kalsa da artık bir değişimin zamanı geldiğine inanıyor ve bu değişimi Cumhuriyet Halk Partisi'nde görüyor. CHP olarak biz, Baskil’de umudu yeşertmek, halkımıza hak ettiği hizmeti getirmek ve yıllardır süren bu yetersizliğe son vermek için varız" dedi.

"Gençlerimiz, kadınlarımız, emekçilerimiz, bu topraklarda yaşayan herkes; bizimle daha güçlü ve daha umutlu bir gelecek görecektir. Bu yolda yürürken korkulara ve baskılara karşı dimdik duracak, halkımızın sesi olmaya devam edeceğiz. CHP olarak, Baskil’i geliştirmek, köylerimize ve mahallelerimize hak ettiği hizmeti getirmek için iktidar olmaya kararlıyız. Halkımızın, umudunu kaybetmeden, bu süreçte bize verdiği destekle daha güzel yarınlara kavuşacağına inanıyoruz" ifadelerini kullanan Arslan, Baskil'de değişimin kaçınılmaz olduğunu ve bu değişimi halkın desteğiyle sağlayacaklarını belirtti.

"Demokratik Mücadelemiz Sürecek"

Kemal Zeki Arslan, Baskil’de CHP olarak yaptıkları saha çalışmalarında halkın yoğun ilgisi ve desteği ile karşılaştıklarını, bu desteği daha da büyüterek ilçede seçim zaferini elde etmeyi hedeflediklerini belirtti. "Bizim mücadelemiz, sadece bir seçim mücadelesi değil, aynı zamanda demokrasinin, hak, hukuk ve adaletin mücadelesidir. Halkımızın sesini duyurmak, onların sorunlarını çözmek ve her zaman halkın yanında olmak için buradayız. Kimse, korktuğu ya da çekindiği için demokrasiye olan inancını yitirmemeli. CHP olarak, Baskil halkının sesi ve güvencesi olmaya devam edeceğiz" diyerek sözlerini tamamladı.

Cumhuriyet Halk Partisi Baskil İlçe Başkanı Kemal Zeki Arslan, halkın yaşadığı baskı ve korkuya karşı kararlılıkla mücadele edeceklerini, ilçede tüm vatandaşların özgürce desteklerini sunabilecekleri bir ortam yaratmak için çalışacaklarını belirtti. "Korkularla yönetilen değil, umutla geleceğe bakan bir Baskil yaratmak için hep birlikte mücadele edeceğiz. İlk seçimde güzel bir sonuç alarak, bu değişimi Baskil'de başlatacağız" diyerek, CHP'nin ilçede iktidara geleceğine olan inancını bir kez daha dile getirdi.

Etiketler
  Kaynak: internethaberajansi.com.tr

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Ekrem İmamoğlu Kemal Kılıçdaroğlu karşısında aday olur mu?
  NAMAZ VAKİTLERİ
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI