Bugun...

BAŞKAN AYDOĞMUŞ: BU TÜR FAALİYETLER YOZGAT'A MADDİ VE MANEVİ ZENGİNLİK KATIYOR! - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

Gelecek Partisi Yozgat İl Başkanı Ömer Aydoğmuş, Yozgat Akdağmadeni ilçesinde yeni kurulan ve Türkiyenin ilk ve tek doğal salepli yoğurdunu üreten Can Süt firmasını ziyaret etti. Aydoğmuş, bu yatırımla memleket ekonomisine ve istihdamına sağlanan katkılardan dolayı firmayı ve sahiplerini tebrik etti.
facebook-paylas
 Tarih: 05-06-2024 19:35:00

BAŞKAN AYDOĞMUŞ: BU TÜR FAALİYETLER YOZGAT'A MADDİ VE MANEVİ ZENGİNLİK KATIYOR! - GÜNDEM - İnternetin Ajansı

Can Süt Firması, Mehmet Kızhınel, Ömer Kılıçkaya ve Sadun Akol'un ortak girişimiyle kurulan süt entegre tesisi ile dikkat çekiyor. Bu tesis, sadece ülke ekonomisine değil, aynı zamanda Yozgat ve Akdağmadeni ekonomisine de önemli katkılar sağlayacak. Firma sahiplerinin yaptığı yatırım, bölgedeki işsizlik oranını azaltarak istihdam yaratıyor ve yerel ekonomiyi canlandırıyor.

"UMARIM BU FALİYETLER ARTARAK DEVAM EDER"

Ziyaretin ardından kısa bir açıklamada bulunan İl Başkanı Aydoğmuş, bu tür faaliyetlerin Yozgat'a büyük zenginlik katacağını ifade ederek, “Bir ailenin geçimini sağlaması için iş vermek, insanı mutlu eden ve huzur veren en güzel hizmettir. Can Süt Firması'nın yatırımı, bölgedeki çiftçilerin süt üretimini artırarak ciddi gelir elde etmelerini sağlayacak. Bu tür üretim tesislerinin ilimizde ve ilçelerimizde artmasını temenni ediyorum,” şeklinde konuştu. Aydoğmuş, Yozgat il ve ilçelerine yatırım yapmaya davet ederek, yerel ekonominin güçlenmesi ve istihdamın artması için bu tür girişimlerin önemine vurgu yaptı.

Etiketler
  Kaynak: internethaberajansi.com.tr

  YORUMLAR YORUM YAP | 0 Yorum
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
  • SON YORUMLANAN HABERLER
  • SON YORUMLANAN VİDEOLAR
  HABER ARŞİVİ
  HAVA DURUMU
  ANKET Tüm Anketler
Ekrem İmamoğlu Kemal Kılıçdaroğlu karşısında aday olur mu?
  NAMAZ VAKİTLERİ
  HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI